Zero zum of trauma - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zero zum of trauma

Energetische healing sessies
Be Free, as you're suppose to be!

‘Zero-sum of trauma’ is een hands-on-bodyproces voor wanneer het lichaam getraumatiseerd is, om welke reden dan ook.
Het maakt het effect van cumulatief trauma op het lichaam ongedaan. 

De behoefte eraan ontstaat bij herhaald trauma, wanneer je gewend raakt aan de pijn waarmee je leeft, en meer en meer trauma ervaart, totdat aftakeling optreedt.

Het ‘zero-sum of trauma’-proces maakt datgene ongedaan wat het trauma op zijn plaats vastzet. Vaak voel je beweging of schokjes in het lichaam doordat het lichaam zich wil zetten in zijn eigen setting en harmonie om optimaal te kunnen functioneren. 

‘Zero-sum of trauma’ kan worden gebruikt in geval van onopgeloste pijn of bewegingsbeperking bij iemand met een voorgeschiedenis van trauma, met name herhaaldelijk trauma of letsel. Dit kan zowel van toepassing zijn op atleten als op degenen die lichamelijk werk doen dat intensieve inspanning of overmatige inspanning vereist.

Wat er lijkt te gebeuren is dat het lichaam zich na het trauma of letsel (op welk gebied dan ook) aanpast aan een nieuw niveau van pijn en verminderde functie, alsof dat normaal is. Degenen die dit soort activiteiten doen, hebben vaak de neiging om te wennen aan dit niveau van pijn of verminderde functie. Ze gaan door met de activiteit, en voegen zo extra trauma toe aan het lichaam. Alle soorten herhalende stress-stoornissen (repetitive stress disorders) vallen in deze categorie.

Wat gebeurt met het lichaam als het herhaaldelijk trauma heeft ervaren, is dat het zich aanpast aan een nieuw niveau van pijn en dan vanuit daar gaat functioneren. Je 'voelt' het eigenlijk niet, terwijl het er wel is.

Als je al vaker "trauma" hebt gehad, raakt je lichaam gewend aan de 'pijn' waar het mee leeft (op welk vlak dan ook) en stapelt het zo op. 

Zo stapelt het steeds meer trauma op, tot je steeds zwakker en kwetsbaarder wordt. Het Zero Sum of Trauma Body Proces lost de opgestapelde trauma op, zodat je lichaam weer vrij wordt. Het haalt de shock en trauma uit het lichaam. 

Ben jij klaar met onopgeloste pijnen en wil je weer vrij in je lichaam zijn? 

Maak dan een afspraak voor een zero zum of trauma behandeling


Praktische informatie:
Behandeling: 
Zero zum of trauma
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 65,00

Locatie:
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden
Telefoon: 06-13266211
(tussen 9.00 en 10.00 uur)
E-mail: info@mindfulbalance.nl
Ik wil graag een behandeling reserveren 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu