Aciveren van het zelfherstellend vermogen - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aciveren van het zelfherstellend vermogen

Bij magnetiseren is de aandacht gericht op de stroming van de levensenergie in de meridianen. De levensenergie (welke stroomt in het ritme van de adem) staat in verbinding met wie jij in essentie bent en het zenuwstelsel. Deze systemen circuleren samen met je hartslag heel harmonisch in een eigen ritme dat zorgt voor de jou eigen levensenergie flow. 

Alles bestaat uit energie en het lichaam heeft een eigen bewustzijn en kan negatieve ervaringen vastzetten in het lichaam. Dit noemen we blokkades in de energiestroom. Als dat geblokkeerd raakt, raak jij geblokkeerd op één (of meerdere) gebied(en) van je leven.

Dit kan vage (pijn) klachten geven waaraan geen medische oorzaken zijn verbonden. Grote kans dat je lichaam een hoeveelheid aan on- of bewuste energetische stress en of negativiteit heeft opgeslagen. Magnetiseren is zeer heilzaam bij het verminderen van stress (pijn) gerelateerde klachten. 
Natuurlijk evenwicht & harmonie
Deze opgeslagen energie/blokkades kan zijn van nu maar soms kan het ook van langer geleden zijn. Het signaal (klacht) dat het lichaam geeft wil zeggen dat je dit mag gaan loslaten en opruimen. Hoe mooi is dat?

Wie voortdurend haast heeft, zichzelf continue voorbij loopt, teveel in het hoofd zit, fysiek, emotioneel of mentaal veel te verduren krijgt, lijdt veel vaker aan vage (pijn) klachten, vermoeidheid, weinig tot geen energie, stress enz..

Magnetiseren is een natuurlijke beweging om last om te buigen naar kracht. En om thuis te komen in jezelf!
Bij deze aanpak voelen mensen zich bevrijd en maken een enorme sprong in hun ontwikkeling waardoor ze kunnen groeien om tot bloei te komen. Het voelt als thuiskomen in jezelf. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles met meer gemak.

Wat als jij alles wat je besloten, beoordeeld en geconcludeerd heb over wat niet mogelijk is voor jou, 
in jouw leven, je bestaan, je lichaam en je toekomst zou laten gaan.....?

Bij een magnetiserende behandeling werken we diepgaand aan dat wat je belemmert en of beperkt om los te laten. Opgeslagen (oude)  energieën gaan we opruimen. De blokkades worden op diverse niveaus zowel fysiek, mentaal en emotioneel opgeruimd en je krijgt een boost om je innerlijke kracht en rust weer te kunnen gaan ervaren. 

In het minste geval zul je direct meer innerlijke rust ervaren en zul jij je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Er zijn vele technieken op het gebied van energetisch werken. Ik ben gespecialiseerd in het werken met energie en ik bezit een paranormale gave. Hiermee kan ik me afstemmen op jouw energie en communiceren vanuit mijn buitenzintuigelijke waarnemingen. In overleg besluiten we samen hoe de afspraak eruit ziet. Vandaar dat deze afspraak altijd start met een kort gesprek voor de afstemming. 

Magnetiseren is intensief, diepwerkend, effectief en bied diepe en volledige ontspanning. 
Gericht op loslaten, healing, verwerking, emotioneel evenwicht, rebalancing, zijnsverbinding op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Bewustwording van jouw potentie, wijsheid en kracht door verschillende processen "aan te zetten" in het lichaam op energetisch gebied. Deze processen helpen je met meer gemak dat los te laten. Daarnaast zijn er tools om het onbewuste dat vastgezet is op te ruimen. Doordat ik de bewuste communicatie open met het lichaam en de verbinding kan herstellen met je essentie (ziel) kan het energetische healen beginnen. Door in de vraag te blijven kan het lichaam gaan loslaten en kun jij "veilig" terug komen in je lichaam. Het "thuiskomen" in jezelf zorgt voor verlichting. 

De last mag zich om gaan buigen naar kracht. Dit geeft enorm veel ruimte en innerlijke rust. De ruimte kun je direct gebruiken voor andere mogelijkheden om je leven met meer gemak in te kunnen richten. Levensenergie loopt via de meridianen door het lichaam chakra's (levenswielen) zorgen ervoor dat deze stroom gelijkmatig door het lichaam stroomt. 

Ieder mens heeft positieve en negatieve energie door zijn of haar lichaam stromen. Is deze energie verstoort en is er dus meer negatieve energie aanwezig dan positieve energie, dan kan men last krijgen van "vage" (pijnlijke) lichamelijke en of mentale klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoofdpijn, vastzittende schouders of een druk op de maag, niet lekker in je vel zitten enz.. Wist je dat het lichaam duizende punten heeft om de stroming te ondersteunen en te versterken?

Hierbij wordt het lichaam uitgenodigd om weer zo veel mogelijk te gaan functioneren zoals het bedoeld is, en wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Vanuit een holistische visie is – lichaam en geest één. Het is verder kijken dan de klacht door te kijken naar de oorzaak. In ons hoofd is de klacht vaak al opgelost, echter staan onze cellen nog in de “oude stand.” De stand van overleven. 

Niet iedere magnetiseur kan deze behandeling geven. 
Het geven van deze behandeling kan alleen gegeven worden door mensen met een natuurlijke magnetiserende gave die high sensitive (hooggevoelig) zijn met een kunde tot een bijzondere buitenwaarnemelijke waarneming. En uiteraard in combinatie met een brede holistische opleiding.

Het vinden van jouw innerlijke flow ritme dat is wat ik doe en me op afstem. Dit ritme uit zich als een golf die in het hele lichaam voelbaar is voor mij. Dit ritme mag je beschouwen als de ademhaling van het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel regelt de werking van alles wat er in ons lichaam gebeurt. Daarmee is deze natuurlijke bio ritme, naast de ademhaling en de hartslag, de derde primaire levensfunctie in ons lichaam.

In de loop van ons leven slaat het lichaam allerlei trauma’s (groot en klein) op, zowel lichamelijk als emotioneel. Zo’n trauma kan opslaan in een zogenaamde energie- cyste die op den duur klachten kan gaan veroorzaken. Tijdens een behandeling kijken we naar zo’n cyste. Is deze cyste, deze verkramping nog nodig of mag het ontspannen? Dit gebeurt dmv diverse technieken.

Tijdens een behandeling treden zogehete stillpoints op dit zijn zeer korte periodes waarbij het ritme vrijwel stil ligt en het denken wordt stopgezet. De vrijgekomen energie uit de hersenen wordt gebruikt voor het herstel van het lichaam, het oplossen van de energiecyste en het optimaal laten stromen van de levensenergie door het lichaam.

Ik ben blij dat deze natuurlijke manier van blokkades behandelen en ontspanning steeds meer ‘gewoon’ gevonden wordt. Het is namelijk al zo oud als de weg naar Rome!

Maak nu een afspraak via het contactformulier, whats app of bel naar 06 - 132 66 211


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu