Wat is Access Consciousness® - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat is Access Consciousness®

Access Consciousness®
Access Consciousness is de verzamelnaam voor een groot aantal behandelingen en lichaamsprocessen die je helpen ballast af te werpen en de balans te herstellen. 

Iedere behandeling heeft een andere uitwerking. 
Zo is er onder meer een lichaamsproces dat het immuunsysteem versterkt (MTVSS), een lichaamsproces dat afrekent met trauma en stress (TSS) en een behandeling die je hele lichaam een verjongingskuurtje geeft, hetgeen zichtbaar wordt in je gezicht. (Energetic Facelift). 

Alle processen zijn erop gericht het bewustzijn te vergroten, blokkades op te ruimen en rust en ruimte te creëren in lichaam en geest.

De meest populaire behandeling is Access Bars.
Deze behandeling wordt over de hele wereld toegepast en laat hele bijzondere resultaten zien. Door middel van een zachte aanraking op het hoofd is het mogelijk om in korte tijd een diepe ontspanning teweeg te brengen. Terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt, worden oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen opgeruimd en daardoor ontstaat ruimte. Ruimte die jij kunt gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je van droomt.

Mensen die Access Bars hebben gedaan, voelen zich bevrijd en maken een enorme sprong in hun ontwikkeling. Een behandeling voelt als thuiskomen in jezelf. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles makkelijker. 

Niet voor niets is de lijfspreuk van Access Consciousness: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory.

Om zoveel mogelijk mensen hiermee kennis te laten maken, is de drempel heel laag gemaakt. Je kunt Access Bars in één dag leren en daarna mag je het toepassen in je gezin, familie, vriendenkring of praktijk. Je mag er zelfs geld voor vragen, als je dat wilt. Access Bars word wereldwijd ook gebruikt ter ondersteuning/aanvulling in de oudere zorg, gezondheidszorg, op scholen (remadial teachers), door coaches enz.. Maar ook in luxe spa's, wellness resorts, kuuroorden, schoonheidssalons enz.. 

Meer informatie hierover vind je bij de Access Bars class en de Access Bars.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu