Wat is Access Consciousness® - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat is Access Consciousness®

Access Consciousness is de verzamelnaam voor een groot aantal behandelingen en lichaamsprocessen die je helpen ballast af te werpen de energetische balans te herstellen om de harmonie in body, mind & soul te hervinden en of te behouden. Het doel van Access Consciousness is een wereld van bewustzijn en eenheid te creëren. 
Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Het is het vermogen om in elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets te veroordelen, en het hele universum te laten zijn wat het is. Zodra je geen oordeel hebt over iets kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wil dat het is, niet wat het zou moeten zijn, maar gewoon zien zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen. 

Met Access Consciousness streven we naar empowerment!
Alles draait hierbij om jou te versterken in het besef dat jij alles oneindig kan waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Het doel is jou in staat te stellen om ten alle tijden te weten dat je weet. Als een ieder van ons in zijn/haar potentieel stapt, worden de mogelijkheden die voor ons allen gecreëerd worden oneindig veel groter.

Doelstelling: De wereld veranderen door jezelf te ZIJN!
Alles bestaat uit levensenergie. Door de energie die je kunt zijn ben je in staat de wereld en iedereen om je heen te veranderen. Als jij een kamer binnen loopt vol met mensen die onrustig zijn of in paniek, kan dit al weg ebben vanwege jouw energie, mits je bereid bent om dat te ZIJN. Maar je moet bereid zijn zo potent te zijn, dat niets je weerhoudt het bewustzijn te ZIJN dat JIJ werkelijk bent. Wat als JIJ, door waarlijk JIJ te zijn, het geschenk en de verandering bent waar de wereled NU om vraagt?  Is het Nu de TIJD?

Alle processen hoe verschillend ook binnen Access Consiousness zijn erop gericht het bewustzijn te vergroten, blokkades op te ruimen, rust en ruimte te creëren in lichaam en geest.
Zo zijn er onder meer diverse lichaamsprocessen zoals bv: dat het immuunsysteem versterkt (MTVSS), dat afrekent met trauma en stress (TSS), een proces dat je lichaam een energetische lift geeft hetgeen zichtbaar wordt in je gezicht.

Tevens is er een proces dat over de hele wereld word toegepast en hele bijzondere resultaten laat zien. Door middel van een zachte aanraking op het hoofd is het mogelijk om in korte tijd een diepe ontspanning teweeg te brengen. Terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt, worden oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen opgeruimd en daardoor ontstaat ruimte. Ruimte die jij kunt gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je van droomt.

Mensen voelen zich bevrijd en maken een enorme sprong in hun ontwikkeling. Een behandeling voelt als thuiskomen in jezelf. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles makkelijker. Niet voor niets is de lijfspreuk van Access Consciousness: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu