Wat is Access Consciousness® - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat is Access Consciousness®

Access Consciousness®
Access Consciousness is de verzamelnaam voor een groot aantal behandelingen en lichaamsprocessen die je helpen ballast af te werpen de energetische balans te herstellen om de harmonie in body, mind & soul te hervinden en of te behouden. Het doel van Access Consciousness is een wereld van bewustzijn en eenheid te creëren. 
Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Het is het vermogen om in elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets te veroordelen, en het hele universum te laten zijn wat het is. Zodra je geen oordeel hebt over iets kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wil dat het is, niet wat het zou moeten zijn, maar gewoon zien zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen. 

Bij Access Consciousness streven we naar empowerment!
Alles draait hierbij om jou te versterken in het besef dat jij alles oneindig kan waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Het doel is jou in staat te stellen om ten alle tijden te weten dat je weet. Als een ieder van ons in zijn/haar potentieel stapt, worden de mogelijkheden die voor ons allen gecreëerd worden oneindig veel groter.

Doelstelling: De wereld veranderen door jezelf te ZIJN!
Alles bestaat uit levensenergie. Door de energie die je kunt zijn ben je in staat de wereld en iedereen om je heen te veranderen. Als jij een kamer binnen loopt vol met mensen die onrustig zijn of in paniek, kan dit al weg ebben vanwege jouw energie, mits je bereid bent om dat te ZIJN. Maar je moet bereid zijn zo potent te zijn, dat niets je weerhoudt het bewustzijn te ZIJN dat JIJ werkelijk bent. Wat als JIJ, door waarlijk JIJ te zijn, het geschenk en de verandering bent waar de wereled NU om vraagt?  Is het Nu de TIJD?

Binnen Access Consciusness bied ik consulten (energetisch) aan en faciliteer ik classes om jou dit te leren. 

Iedere behandeling binnen Access Consiousness heeft een andere uitwerking. 
Zo is er onder meer een lichaamsproces dat het immuunsysteem versterkt (MTVSS), een lichaamsproces dat afrekent met trauma en stress (TSS) en een behandeling die je hele lichaam een verjongingskuurtje geeft, hetgeen zichtbaar wordt in je gezicht. (Energetic Facelift). 

Alle processen zijn erop gericht het bewustzijn te vergroten, blokkades op te ruimen en rust en ruimte te creëren in lichaam en geest.

De meest populaire behandeling is Access Bars.
Deze behandeling wordt over de hele wereld toegepast en laat hele bijzondere resultaten zien. Door middel van een zachte aanraking op het hoofd is het mogelijk om in korte tijd een diepe ontspanning teweeg te brengen. Terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt, worden oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen opgeruimd en daardoor ontstaat ruimte. Ruimte die jij kunt gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je van droomt.

Mensen die Access Bars hebben gedaan, voelen zich bevrijd en maken een enorme sprong in hun ontwikkeling. Een behandeling voelt als thuiskomen in jezelf. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles makkelijker. 

Niet voor niets is de lijfspreuk van Access Consciousness: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory.

Om zoveel mogelijk mensen hiermee kennis te laten maken, is de drempel heel laag gemaakt. Je kunt Access Bars in één dag leren en daarna mag je het toepassen in je gezin, familie, vriendenkring of praktijk. Je mag er zelfs geld voor vragen, als je dat wilt. Access Bars word wereldwijd ook gebruikt ter ondersteuning/aanvulling in de oudere zorg, gezondheidszorg, op scholen (remadial teachers), door coaches enz.. Maar ook in luxe spa's, wellness resorts, kuuroorden, schoonheidssalons enz.. 

Meer informatie hierover vind je bij de Access Bars class en de Access Bars.

Verder zijn er diverse Access Bodyprocessen en de Energetische facelift klik hier voor meer informatie.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu