Wandel Coaching - Mindful Balance

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wandel Coaching

Albert Einstein zie ooit: "het is waanzin om te willen geloven dat door het zelfde te blijven doen je andere uitkomsten, mogelijkheden of veranderingen kunnen creëren"

Wandel coaching is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur en waarbij de natuur actief wordt ingezet in het gesprek. Coaching in de natuur is krachtiger dan coaching binnenskamers, want…. De natuur is rustgevend en maakt je meer ontspannen, wat helpt om het denken in het hoofd wat stiller te maken.
Wandel Coaching is een effectieve diepwerkende vorm al wandelend in de natuur gebeurt er iets bijzonders met mensen.
‘Gezichten ontspannen, ogen die rustiger kijken en minder schichtig heen en weer schieten, een relaxte aandacht voor de natuur, blaadjes aan de bomen, koeien in de wei.

En dan, na een stuk wandelen, het tempo dat afneemt, helderheid die toeneemt en gedachten en gevoelens die beginnen te stromen – en dan een Eureka-moment. ‘Oh, dát is wat ik wil! Dit is waar ik voor sta! Ah, dit is mijn besluit. Ik ga het doen!’ ‘Mensen worden er heel mooi van. Telkens weer zie ik na één sessie een verademing, een bevrijding, een opluchting.

Wil jij snel en effectief resultaat? Dan is een wandelcoach sessie iets voor jou. 

Het vraagt echter wel, om een bewuste keuze! De keuze om meer uit het leven te willen halen met de bereidheid om te gaan ontvangen en je open te stellen voor andere mogelijkheden. Samen bouwen we aan het creëren van een open houding met vriendelijke opmerkzaamheid, die meer concentratiekracht en kalmte creëert. Zo kom je in een positieve spiraal terecht die ook je relaties met anderen gunstig beïnvloedt – je bent immers rustiger, veerkrachtiger, flexibeler, bewuster in de omgang. Zo genereer je ruimte voor creativiteit en mogelijkheden. We werken ervaringsgericht met oefeningen, reflectie en verdiepende stilte.

Locatie:
  • Vanaf Mindful Balance de natuur in
  • Andere locaties in de natuur behoren tot de mogelijkheden
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu