Vitaal Energy Boost - Mindful Balance

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vitaal Energy Boost

Er zijn andere vormen van persoonlijke verzorging en zorg die veel meer mogelijkheden bieden om lichaam en geest weer met elkaar in evenwicht te brengen.
Onrust en spanning lijken op ziekte: ze kunnen iedereen overkomen. Maar je gebrek aan rust en ontspanning is een ziekte die je zelf hebt gekozen.
We doen alles sneller, jachtiger. Om tijd te winnen. 

Maar winnen we ook daadwerkelijk tijd? 
We eten sneller, slapen minder, werken meer en langer, komen minder vaak in de buitenlucht en nemen steeds minder tijd om van het leven te genieten. 
Wie voortdurend haast heeft lijdt veel vaker aan vage (pijn) klachten, vermoeidheid, weinig tot geen energie enz.. Hierdoor ervaar je meer stress en loop je het risico op stress gerelateerde klachten, je weerstand verminderd met alle gevolgen van dien. Wanneer je niet zo nu en dan de tijd voor jezelf neemt om de batterij weer op te laden vergroot je de kans op een burn - out.

Om vitaal en energiek te blijven kun je een Vital Energy Boost behandeling ondergaan. Dit is een behandeling waarbij je aangekleed op een behandeltafel ligt. Door te werken met polariteit energie in het gebied van het hoofd krijgt je hele lichaam een energieboost dat de energiebalans hersteld. Hierdoor word de afvoer van stresshormonen bevorderd en de aanmaak ervan verminderd.

Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en geest doordat spanning en stress word verminderd draagt dit bij aan een jongere, ontspannender en frissere uitstraling.
Je krijgt een energieboost waardoor je je energieker voelen na de behandeling! Innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen.

Een Vital Energy Boost is voor iedereen geschikt.
  • Je kunt een vital Energy Boost als een losse behandeling inplannen om jezelf een ontspannende energieboost te geven.
  • Om preventief te werken aan de algehele welzijn en vitaliteit is het advies om 1x per 4 weken een afspraak in te plannen. 

Voor organisaties is een vital energy boost, net als een stoelmassage preventief in te zetten om ziekteverzuim te verminderen. 

Wil je dat ik contact met je opneem? Klik dan hier en vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu