Vitaal & Ontspanning - Mindful Balance

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vitaal & Ontspanning

Een heerlijk moment voor jezelf om te ontspannen, bij te tanken of ......
Wat de rede ook is een massage is een eeuwenoude techniek met diepwerkende effecten die de algehele welzijn, welbevinden en vitaliteit bevorderen.

Holistische massage
Door je drukke leven zit je veel in je hoofd en niet in je lijf. Je maalt en maalt, en komt eigenlijk niet tot rust. Je "schiet constant uit je lichaam. Met deze massage word je stap voor stap terug gebracht in je lijf en nemen we eventuele gerelateerde klachten vanuit een totaal (holistische) visie mee. Tijdens deze massage communiceren mijn handen met je lichaam en spelen harmonieus in op de behoeften ervan. 
Op sommige plaatsen zet ik meer juist meer druk, omdat het lichaam daarom vraagt. De mens bestaat uit energie. In een ideale situatie stroomt deze energie vrijelijk door je heen. Vaak zijn er allerlei blokkades te vinden, waardoor de vrije energie stroom stagneert. Sommige gebieden hebben een teveel aan energie en andere kampen met een tekort. Door deze massagevorm help ik de energiestroom weer in harmonie te brengen wat helend is voor lichaam, geest en ziel. Diepgaande werking: Het beste resultaat krijg je als je opensteld hiervoor. Hierdoor laat je spanningen en stress los waardoor meer afvalstoffen vrij komen dan een andere vorm van massage. Het is dan ook verstandig om na deze massage thuis nog enige tijd rust te nemen. Tevens raad ik je aan om extra water te drinken om afvalstoffen af te voeren. Deze massage werkt nog een aantal dagen door. 

Thaise Kruidenstempelmassage
Dit is een massage met warme stempels gedompeld in olie en gevuld met thaise kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.
Deze oorspronkelijke Oosterse massage heeft een zuiverende werking voor de huid, activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop waardoor schadelijke stoffen in gespannen spieren sneller afgevoerd worden. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor: wie gespannen, gestrest, moe, opgebrand en/of lusteloos is. Of gewoon een weldaad voor het lichaam wil ontvangen. Diepgaande werking voor body, mind & soul. Door de speciale kruiden heeft deze massagevorm een diepe helende werking om de harmonie te herstellen in body, mind & soul. Het is dan ook verstandig om na deze massage thuis nog enige tijd rust te nemen. Tevens raad ik je aan om extra water te drinken om afvalstoffen af te voeren.
 
Relax massage
Deze massage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust, ontspanning of even voor zichzelf
Dit is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam en geest voorop staat. Uiteindelijk is de het bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen en kalm te zijn. Wat zijn de effecten van relax massage? Het Ontspant lichaam en geest, vermindert stress en spierspanning. Het stimuleert het zenuwstelsel en brengt je terug bij jezelf. Deze massage is vooral gericht op het zoeken naar een balans, zowel geestelijk als lichamelijk, in een hectische maatschappij.  

Healing, Ontspanning & Massage (3 in 1 consult)
Diepwerkende massage gecombineerd met magnetiseren, access bars en energetic bodywork waarbij ontspanning en healing centraal staan. Hierbij werk ik met polariteits energie de beste massage technieken en mijn natuurlijke magnetiserende gave. Deze bijzondere diepwerkende healing word persoonlijk afgestemd. Hierbij werk ik op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu