Visie en werkmethode - Mindful Balance

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Visie en werkmethode

Mijn werkmethode is gebaseerd op: bewustworden, werken met energie, mindfulness, de beste massagetechnieken, vitaliteit, ontspanning en haptonomie of te wel; de leer van menselijk gevoel en gevoelsleven. Dit is een wetenschap dat zich bezighoud met aanraken, voelen, direct lichamelijk contact, met de ontwikkeling van het menselijk gevoelsleven en de ontwikkeling van de tastzin, met houdingen, bewegen en gebaren. Het lichaam heeft een eigen bewustzijn en de mogelijkheid om een scala aan (energetische) informatie op te slaan. 

Ik werk hierbij vanuit het hier en NU waarbij JIJ de regie hebt in jouw eigen proces. Dit betekend dat JIJ zelf het tempo bepaalt en wat je bespreekbaar wilt maken. 

Ik heb hierin een faciliterende rol. Dit wil zeggen dat ik je niet ga sturen of vertel wat je wel of niet moet doen.

Wel zet ik jouw energie in beweging, motiveer en inspireer ik je naar de effectiefste en meest doelgerichte mogelijkheden die bij jou passen, om helderheid in jouw gevoel en gedachten te creëeren vanuit wie JIJ bent om de ontstane disbalans aan te kunnen pakken. 
Het doel hierbij is om bewustzijn en eenheid te creëren vanuit wie JIJ bent in je kern zodat de disbalans verdwijnt of op zijn minst verminderd omdat je er beter mee om leert gaan.

Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Het is het vermogen om in elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Zodat JIJ vanuit jouw eigen harmonie de balans kunt hercreëren én wat je terug zet in je kracht met meer innerlijke rust.  

Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets te veroordelen, en alles te laten zijn wat het is. Een perenboom is een perenboom en die geeft peren. Hij probeert niet om appels te geven waarom zou hij ook hij is tenslotte een perenboom!

Zodra je geen oordeel hebt over iets kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wil dat het is, niet wat het zou moeten zijn, maar gewoon zien zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen.

Ik streef naar empowerment!
Hierbij draait het om jou te versterken in het besef dat jij alles oneindig kan waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Het doel is jou in staat te stellen om ten alle tijden te weten dat je weet. Als een ieder van ons in zijn/haar potentieel stapt, worden de mogelijkheden die voor ons allen gecreëerd worden oneindig veel groter.

Mijn specialisme is gericht op verruiming van het bewustzijn, opruimen van blokkades, rust en ruimte te creëren in lichaam en geest om van daaruit tot ontwikkeling te komen om te gaan groeien. Vanuit de visie om eenheid te creëren. Bij deze aanpak voelen mensen zich bevrijd en maken een enorme sprong in hun ontwikkeling. Het voelt als thuiskomen in jezelf. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles makkelijker. Dit is waar ik in uitblink en waar ik goed in ben. 

Het symbool yin & yang laat zien dat schijnbaar tegengestelde krachten elkaar uitdagen en in beweging houden. Het resultaat daarvan is verandering. Zo wordt ook jij uitgedaagd door de dingen waar je tegenaan loopt. De uitdaging geeft jou uiteindelijk duidelijkheid en inzichten over wie jij bent en hoe jij je eigen balans kunt behouden.

De kunst hierbij is om bewust contact te leren maken met jezelf vanuit innerlijke rust en ruimte. Om vervolgens het geheel te kunnen leren “lezen” en de communicatie op gang te brengen om helder te krijgen welke mogelijkheden er zijn om dat te creëren wat jij wil.

Daarnaast heb ik een natuurlijke gave. Mijn natuurlijk gave openbaarde zich al op jonge leeftijd. Al heel jong was en werd ik me steeds bewuster dat er meer is tussen hemel en aarde en dat we meer zijn dan alleen een lichaam met een hoofd. Ik ben kort door de bocht gesteld; helder voelend, -horend, -ziend en helder wetend en paranormaal (paragnost & medium) begaafd. In de meeste gevallen is het zo dat iemand één of twee van deze gaves heeft ontwikkeld. Als kind had ik al deze eigenschappen al en ik weet niet beter het hoort nu eenmaal bij mij. Door het helder kunnen lezen tussen de "regels" door en in de juiste vraag te gaan staan geef ik jou inspirerende inzichten en mogelijkheden om je van onnodige ballast te ontdoen die jou disbalans bewust of onbewust in stand houden.

De persoonlijke groei die daarop volgt, zorgt dat jij meer en meer jezelf kunt zijn en leven zoals jij wilt vanuit dat wat jij nodig hebt. Dus wat wil jij écht in je leven en wat heb jij écht nodig? Kun jij je focussen of word je continue afgeleid door de omgeving en kom je niet toe aan de vervulling van je werkelijke verlangens en harte wensen?

Wist jij trouwens dat; we invloed hebben op ons zelf en onze omgeving door bv onze oordelen, gedachten, overtuigingen, emoties, houding, gedrag, liefde, levensvreugde, angst en haat!

Van hieruit trekken wij ervaringen naar ons toe en deze hebben weer effect op onze beleving en de keuzes die wij maken. Er is een wederzijdse wisselwerking tussen jou en je omgeving. Dus wat zijn jouw gedachten en gevoelens precies? En waar komen ze vandaan? Zijn ze van jou zelf of heb je ze misschien ongemerkt ergens opgepikt van een ander?
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu