TSS: Emotioneel en of mentaal evenwicht - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TSS: Emotioneel en of mentaal evenwicht

Energetische healing sessies
Reken af met een burnout, stress of een emotionele periode in je leven. 
Heb jij iets schokkends meegemaakt? Iets dat jouw leven op zijn kop heeft gezet, waardoor er een ‘ervoor’ en ‘erna’ is ontstaan? Dit kan een burn-out zijn, een scheiding, een verontrustende diagnose of een ongeluk. De herinnering daaraan draag je mee in je lichaam en is opgeslagen in het celgeheugen. Daardoor vertrek je steeds vanaf dit punt en is het lastig om een andere weg in te slaan.

Ben jij eraan toe om de bladzijde om te slaan en een nieuwe start te maken? Wil je alles loslaten wat jou belemmert om die donkere periode achter je te laten? Lijkt het je heerlijk om onbelast en onbelemmerd verder te gaan op jouw levenspad? Hebben (Pijnlijke) herinneringen zich vastgezet in je lichaam en je kan aan niets anders denken dan daaraan. Dan is Trifold Sequencing System (TSS) iets voor jou!

Dit lichaamsproces van Access Consciousness rekent hiermee af. Het wordt vaak ingezet bij een emotionele gebeurtenis, stress volle periodes, mentale belasting en of bij een dreigende burnout of herstel ervan, maar kan ook goed werken bij fysieke klachten, vooral als de oorzaak daarvan ligt in emotionele gebeurtenissen, waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurd zijn. Je zit gevangen in een oud verhaal en je lichaam reageert daarop door klachten te manifesteren die horen bij dat verhaal.

TSS zorgt ervoor dat je uit die vicieuze cirkel van pijn, angst en beperking kunt stappen, waardoor je letterlijk met een schone lei kunt beginnen. De gebeurtenis kan niet worden uitgewist, maar wel de gevolgen ervan voor jouw lichaam en geest.

Wat als je dit met een hands-on proces kunt veranderen? Wat als je oude (nare, pijnlijke) informatie, als gevolg van een gebeurtenis, uit het lichaam kunt halen, zodat het weg is en men weer in staat is een nieuw leven op te bouwen? Welke leeftijd dan ook, welke situatie dan ook. Alles kan.

Wil jij ook:
  • Minder pijn
  • Meer bewegingsruimte
  • Minder angst
  • Onbelemmerd doen wat je wilt?

Klinkt dit jou als muziek in jouw oren? 
Maak dan een afspraak voor een TSS behandelig in mijn praktijk. Praktische informatie:
Behandeling: 
Trifold Sequencing Systems (TSS)
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 65,00

Locatie:
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden
Telefoon: 06-13266211
(tussen 9.00 en 10.00 uur)
E-mail: info@mindfulbalance.nl
Ik wil graag een behandeling reserveren 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu