Thais Herbal Massage - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Thais Herbal Massage

Behandelingen
Thais Herbal Massage
Je bent moe, voelt je niet lekker omdat je niet lekker in je vel zit. Misschien zit je nek vast, ervaar je pijnklachten vanuit je rug, schouders of nek. Of wellicht heb je vaak hoofdpijn. Een warme douche of een asprientje zijn ook niet echt de remedie om het te verhelpen.

Ergens weet je dat het tijd is om even een stap terug te doen. Even een time out voor jezelf te nemen om heerlijk te ontspannen. Alle opgehoopte spanningen los te laten van alle ballen die jij dagelijks in de lucht probeer te houden.

Een Thais Herbal Massage is gericht op een diepe ontspanning van lichaam en geest met natuurlijke kruiden. Deze thaise warme kruidenstempels hebben een reinigende, acitverende, harmoniserende en ontspannende eigenschappen. De vrijkomende olie van de kruiden werken helend, harmoniserend en ontspannend.
Top producteh
Heerlijke massage met een helende en intens ontspannende uitwerking.

Een kruidenstempelmassage is een diepwerkende en zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbeleffect. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. 

De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. Daarnaast werkt deze massage pijnstillend door de combinatie van warmte en de speciale kruiden.

De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

Thais Herbal Massage
  • Heerlijk Thais kruidenvoetbad
  • Rug scrub behandeling
  • Keuze uit: een voetchakra- of hoofd massage.
  • Massage van de rug met warme Thaise kruidenstempels

Voor alle duidelijkheid ik geef geen erotische massages

Boek nu


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu