Sessie of traject - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Sessie of traject

Bewustzijn & Spiritualiteit
Wat als JIJ alles wat je besloten, beoordeeld en geconcludeerd hebt over wat er niet mogelijk is voor jou, in je leven, je bestaan, je lichaam en je toekomst ZOU LATEN GAAN?
Zal dat jouw leven verruimen, grootser en met meer mogelijkheden bieden?

Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik je bieden om meer mogelijkheden te creëren. Welke magische inspiratie komt er vrij voor jou om dat te creëren wat jij graag wil?
Samen met mijn spirituele gaves bied ik je effectieve en pragmatische tools en processen aan die je helpen om meer bewust te zijn in het dagelijks leven, die je in je kracht zetten om het leven te creëren dat je werkelijk wenst. Leven en werken vanuit jouw ZIJN. 

Is het voor jou Nu de tijd om het anders te gaan doen? Kies jij voor jezelf? 
Soms ben je uitgepraat en is er een andere aanpak nodig om verder te kunnen, lekker in je vel te komen, in je kracht te kunnen blijven, te werken aan je veerkracht, vitaliteit en of algehele welzijn. Jij bent meer dan alleen een hoofd. JIJ bent een prachtig energetische ziel/wezen met een lichaam en een hoofd.

Boek een losse of een eenmalige sessie van 90 of 120 min of volg een individueel kortlopend opmaat traject
Individuele opmaat trajecten kunnen werkelijk een grotere bijdrage zijn om verandering te integreren en om nog meer in je eigen kracht te komen en te blijven staan. Dit betekend voor jou ondersteuning, begeleiding en de persoonlijke aanwezigheid van mij bij dat wat jij wil veranderen verspreid over een langere periode. Ik bied een kortlopend traject aan 1x per 2 weken 1½ uur met in totaal 8 sessies. 
LET OP!
Ik werk voorbij............. aan dat wat we doorgaans aanleren. Ik werk vanuit een ander bewustzijn, perspectief en mindset. Ik werk vanuit wie we zijn in onze basis vanuit onze natuurlijke kracht van het ZIJN!!! Het is hierbij belangrijk dat jij je opensteld voor andere mogelijkheden en om te gaan ontvangen.

Een 1 op 1 coach/trainingstracject bestaat uit: het verruimen van het bewustzijn, ontwikkeling van de veerkracht in de draagkracht, bevordering van jouw algehele vitaliteit en welzijn, magische inspiratie die leiden tot verdiepende inzichten, het aanleren van mindfulness, opruimen en loslaten van energetische "shit", verheldering van lichaam en geest en ......
Het traject bevat vaste elementen met veel ruimte voor wat er hier en nu speelt, dat wat je belemmert en of beperkt zodat we dit adhoc kunnen clearen. 

Zoals eerder aangegeven is dit een kortlopend traject dat bestaat uit 8 bijeenkomsten van ongeveer 1½ uur (1x per 2 weken) deze afspraken plannen we in overleg in en kan op aanvraag in de avonduren plaatsvinden. 

Ik loop graag tijdelijk even met je mee.  
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu