Korte en effectieve massages - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Korte en effectieve massages

Behandelingen
Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. 
Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemaakt zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Spanning manifesteert zich al gauw tussen de schouderbladen en in het nekgebied.

Daarnaast kunnen werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. 

Wanneer je deze spanningen niet aanpakt en je spieren veelvuldig overbelast, ontstaan er op den duur aanhoudende pijnklachten. 
Anti Stress
Zo kunnen er bijvoorbeeld hoofdpijnklachten ontstaan doordat de spieren in de nek, rug en schouders te gespannen zijn en uiteindelijk verharden en spierknopen vormen. Het pijngebied straalt dan uit naar andere gebieden van het lichaam, met alle gevolgen van dien. Met een rug-, nek- en schoudermassage zorg je ervoor dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en dat lichamelijke pijn vermindert. 

Laten we ook vooral niet vergeten dat deze ontspanningsmassage ook heel ontspannend voor lichaam en geest werkt wanneer je geen klachten hebt. Een echte win-winsituatie dus!

Een rug| nek | Schouder massage is vaak een relatief korte maar intensieve massage.
Zoek je een laagdrempelige massage van deze zones? Dan adviseer ik een stoelmassage met een stoelmassage pak in je ongeveer 20 minuten effectief de gebieden aan waar jij verlichting nodig hebt. 

Bij een rug | nek | schouder massagen worden de armen vaak ook meegenomen, omdat pijn in het nek-, schouder- en rug gebied vaak uitstraalt naar de armen. Heb je vooral last van lage rugpijn of een stijve schouder? Geef dit dan tijdens aan bij je, zodat de behandeling wordt aangepast aan jouw behoeften. Een rug massage, nekmassage en schoudermassage kan worden gecombineerd, maar als jij bijvoorbeeld vooral de onderrug behandeld wilt hebben, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Deze massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en zal de pijn verminderen doordat weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen. Je kunt een massage nemen bij moeheid, stress en een gespannen gevoel, maar of je nu wel of geen klachten hebt doet er eigenlijk helemaal niet toe. Een rug-, nek- en schoudermassage is namelijk altijd een cadeautje voor je lichaam en geest.
Stoel Massage laagdrempelig en effectief en dat in 20 minuten.
Zoek je een laagdrempelige massage van deze zones? Dan adviseer ik een stoelmassage met een stoelmassage pak in je ongeveer 20 minuten effectief de gebieden aan waar jij verlichting nodig hebt. Je ontvangt de massage dan niet liggend, maar zittend en de kleding blijft hierbij aan. Op een comfortabele ergonomische stoel neem je plaats, waarna je nek, rug, schouders en armen worden losgemaakt door middel van voornamelijk druktechnieken. 
Laagdrempelig & preventief
Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie van stress.

Ik geef hierbij extra aandacht aan belangrijke spanningspunten. Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen en verfrist met een sterk verminderde kans op stress klachten. De kracht van stoelmassage ligt in de regelmaat. Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu