Power to Create...Beyond Class 1 dag - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Power to Create...Beyond Class 1 dag

Trainingen
Power to Create.... Beyond (PCB) 
Een PCB Class kan je leven totaal veranderen!
Wat voor energie, ruimte en bewustzijn kan deze PCB Class voor jouw zijn? Welke magische inspiratie is er voor jou mogelijk om een fenomenaal leven te creëren?

Albert Einstein zei: 
“Het is waanzin om te geloven dat door steeds hetzelfde te doen andere uitkomsten, mogelijkheden en of veranderingen(en) kan gaan creëren”.

Let op: 
Dit is net even anders!
Hallo prachtige JIJ!
Mijn naam is Petra Koppelaar tijdens deze PCB Class krijg jij tools en processen vanuit interessante bewustzijn verruimende aspecten aangereikt die leiden als jij dit wil tot een magische inspiratiebron. Deze Class is voor een ieder die ergens weet/voelt dat er andere mogelijkheden zijn dan, dat wat er momenteel tot uiting komt in onze huidige hectische maatschappij en de gekte van alle dag! Dit is een Class voor de dromers die ander mogelijkheden willen creëren maar nog niet de tools hadden om dat te gaan doen!

Wat als jij de magische inspiratie mag zijn en er tools hiervoor beschikbaar zijn? Wat als jij kan bijdrage aan de mogelijkheden om een fenomenaal leven te creëren op alle gebieden en daarmee kunt bijdrage aan een positieve verandering in de wereld vanuit wie jij bent?

Is het NU de tijd? Kies jij voor een ander pad?
Wat voor grootse en prachtige avonturen mogen we deze dag gaan beleven, door te verbinden en te gaan ontvangen. Wat kun jij anders gaan doen en zijn zodat er dingen op welk gebied dan ook, kunnen gaan veranderen voor jou en de wereld?

Deze Class bied je een serie van praktische tools en processen dat je een energie boost bied om te gaan creëren voorbij……………… Het bied de mogelijkheid om te kunnen gaan creëren vanuit dat, wat waar is voor jou, licht voelt voor jou en vanuit jouw prachtige ZELF!

Tijdsduur: 
1 dag (10:00 - 16:00) inloop vanaf 09:30
You are a beautiful soul with a body and mind!
De Investering in jezelf.
€ 225,00 p.p.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu