Petra Koppelaar - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Petra Koppelaar

Over ...
Hallo prachtige JIJ,

Mijn naam is Petra Koppelaar ik ben geboren op 28 februari 1969 en heb één prachtige dochter Laura. 

Als kind was ik me al heel vroeg bewust dat er méér is tussen hemel en aarde en dat ik energetisch veel méér kan en ben. 

Ik ben ànders en iedere dag ben ik er dankbaar voor dat ik ànders mag en kan zijn. Ik creer mijn leven niet vanuit goed of fout, maar vanuit wie ik ben en wat licht voelt voor mij.

Alles in het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie. Dit betekend ook écht alles zowel negatief als positief! 

Niets menselijk is mij vreemd en ook ik heb mijn momenten met mindere omstandigheden. Dat is nu eenmaal het leven het komt zoals het komt. Hoe je er mee omgaat dàt maakt het verschil!

Ik ben vanaf mijn eerste herinnering als kind al ben ik ben zeer hooggevoelig (sensitive) en mag en kan contact maken en werken met diverse vormen van energieën die er beschikbaar zijn. Hoe word het nog beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk? 
Sinds 2005 ben ik begonnen met mijn werk als awareness trainer,energetische healer. - coach & reiki master teacher. Om een ieder die wil gaan ontvangen en zichzelf toe staat om méér zichzelf te zijn deze mogelijkheid te bieden. Ik vertel niet hoe je dit moet doen of zijn, maar geef "tools en mogelijkheden om dit te gaan doen om méér jezelf te kunnen zijn om dat te gaan creëren wat jij wil.

Vanuit het geschenk om méér jezelf te zijn kan JIJ jouw leven creëren zoals als jij dat wil met méér mogelijkheden, geluk, vreugde, succes, geld, leuke relaties enz..

Ben jij bereid om dat te gaan ontvangen dan kan ik jou deze mogelijkheid bieden. Dit doe ik idividueel, online of in groepsverband.
Vreugde en plezier staan hierbij altijd centraal!
Hoe word het nog beter dan dat het nu is?

Mel je aan, bel of mail me!
Liefs en warme groet,
Petra Koppelaar
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu