Petra Koppelaar - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Petra Koppelaar

Over Petra
Allereerst wat leuk dat je mijn website bezoekt. 
Ik ben geboren op 28 februari 1969 heb een dochter en ik ben anders dan vele om me heen.
 
Spiritualiteit is voor mij met beide benen stevig op de grond staan en je bewust zijn van dat wat is, dat wat je kan veranderen en dat wat je zult moeten leren loslaten. Het is vooral leven vanuit je hart in verbinding met wie je in essentie bent. Al zolang ik me kan herinneren loopt spiritualiteit als een rode draad door mijn leven.
Als heel jong kind ervaarde ik al dat er meer is tussen hemel en aarde. En dat ik "net even anders" met een "net even anders" bewustzijn ben. Door mijn bijzondere gaven ben ik sterk "net even anders" ontwikkeld.

Ik ben een nuchter persoon, vrij direct maar leef vanuit wie ik ben met heel mijn hart en ziel. Liefdevol leven betekend vol liefde voor jezelf en alles wat leeft, waarbij je, je eigen grenzen weet en bewaakt. En wanneer dat het nodig is je krachtig genoeg bent om jezelf te beschermen en indien nodig te verdedigen.

Er is geen dag zonder nacht, geen licht zonder duister wanneer we dit ten vollste accepteren en ons bewustzijn op welke gebieden we nog mogen leren. Dan ben je spiritueel in ontwikkeling en zul je persoonlijk kunnen blijven groeien. Tot de mooie bloem die we allen in ons diepste wezen zijn.
Persoonlijke en rustgevende sfeer
Mijn eerste herinneringen als jong kind is, dat er veel meer is tussen hemel en aarde en dat niet iedereen dit ervaart, voelt, ziet laat staan er iets mee kan. Al zolang als ik me kan herinneren kan ik me afstemmen op energievelden, ermee communiceren en werken. Vroeger noemde men personen met deze gave sjamanen of in mijn geval een sjamanca (vrouwelijk).

Een sjamaan is een soort verbindingsbrug die kan communiceren met energievelden, het onderbewustzijn en zal altijd proberen om een verstoord evenwicht weer in harmonie te brengen. Dit is niet iets waar je voor kiest of wat je kunt worden. Je word met deze gave geboren met alle kwaliteiten, talenten en het bewustzijn dat daar bij hoort.

Voor vele ben ik een kompas voor inzichten en mag ik ze begeleiden naar een diepere wijsheid vanuit de verbinding met de ziel.
Waarom is een verbinding met jezelf wie jij in essentie bent (je ziel) zo belangrijk?
Eigenlijk is het heel simpel. Wanneer je leeft vanuit je hart in verbinding met je ziel verhoogt jouw energiefrequentie. Als dit gebeurt komt je innerlijke energieflow opgang en voel je je gelift.

Wat er dan gebeurt is MAGISCH. Je kent dat gevoel vast wel, je hebt vast weleens meegemaakt dat je iets aan het doen bent en je een soort van vleugels krijgt en je in een enorme drive (flow) met de juiste toeren (motivatie en inzichten) komt. Je krijgt overzicht, helderheid alles gaat als vanzelf, je wordt een inspirator voor je omgeving.

Vanuit deze inspiratie gaan mensen resoneren op jouw energietrilling gaan ze mee in de frequentieverhoging en zal er een natuurlijk evenwicht ontstaan in hun energieflow. Daar hoef je niets voor te doen! Je hoeft alleen maar jezelf opnieuw bewust te verbinden met jouw essentie wie jij bent en de wijsheid van jouw ziel te laten zien aan andere.
Dit gaat vanzelf………….zodra je de verbinding en harmonie in jezelf hersteld. Wanneer je jouw natuurlijk evenwicht en de innerlijke motivatie hervind om onvoorwaardelijke vriendschap met jezelf te sluiten.

Zo maken we de wereld een stukje mooier met elkaar!

Wanneer dit gebeurt zul je inzichten verkrijgen met dat wat echt bij je past! Dit kan wel eens een verrassend ander pad zijn om te gaan bewandelen dan dat jij tot nu toe dacht. Iets dat grotere mogelijkheden kan geven dan dat er nu voor jou beschikbaar is.

Wanneer jij bereid bent om een andere koers in te zetten die leiden tot andere mogelijkheden, dan ben ik graag tijdelijk jouw kompas voor inzichten.

Wil je, je meer spiritueel ontwikkelen? Kijk dan eens op mijn andere website www.spiritueeltempeltje.nl
Hier vind je nog meer met wat ik doe zoals ook het werken met energie op afstand.
Werken met energie op afstand Is het verzenden van positieve energie naar een persoon of situatie. Je ontvangt dit in je eigen vertrouwde omgeving op het moment dat het jou uitkomt.
De laatste jaren zijn steeds meer mensen vertrouwd geraakt met energie uitwisseling op afstand. Een afstandsbehandelingg is het acitveren van positieve energie op afstand. Een afstandsbehandeling is een energetische behandeling op afstand. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt de behandeling op iedere plek ontvangen waar je maar wilt. Voor deze behandeling is niet noodzakelijk dat de gever en ontvanger in dezelfde ruimte verblijven.

Een groot voordeel van een afstandsbehandeling/inwijding en of afstemming is dat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen. Je kunt in alle rust dus je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën.

Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Over het algemeen word deze vorm dan ook als meer intens ervaren.
Het kan zijn dat ik persoonlijk op het moment met je werk we spreken dan in overleg samen een tijdstip af dit heet een persoonlijk afstandsconsult. Ik werk ook vaak met een zogeheten call-in methode, welke 1 week beschikbaar blijft voor de ontvanger. Deze methode werkt met het Hogere Zelf en d.m.v. intentie.

Beide manieren zijn een prettige en zuivere manier van werken, afstemmen en of inwijden. De energieën zijn altijd beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de energie, zodat er geen andere schadelijke energieën mee kunnen komen. Een bijkomend voordeel van de call-in methode is dat je zelf binnen een week het moment kunt bepalen wanneer je de behandeling ontvangt.

Met magnetiseren raak ik energetisch de punten die nodig zijn aan, emotioneel, in je bewustzijn, op het lichaam, in je chakra of in de aura, zodat jouw zelfherstellend energetisch vermogen word geacitveerd vanuit wie jij in essentie bent. Niet de persoon waar iedereen een oordeel of mening over heeft. Niet de persoon die gecreërd is vanuit de gedachten is ontwikkeld. Niet de persoon die we denken te zijn vanuit een denkwijze die we hebben "aangenomen" omdat die aangeleerd is. 

Ik activeer jouw energetisch herstellend vermogen om vanuit jouw eigen innerlijke flow het lichaam zo vrij mogelijk te maken van blokkades om de energie weer te optimaal te kunnen laten stromen. Door dit te doen word het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd en zet ik de her creatie van harmonie in jou energiestroom (Yin & Yang) op de benodigde gebieden weer aan. Zodat je met meer gemak kunt hervinden. Je gaat innerlijke rust, kracht en ontspanning ervaren waardoor de verbinding met jezelf word hersteld. Deze ontspanning en innerlijke rust zorgen er mede voor dat je weer kunt gaan leven vanuit jouw wijsheid met dat wat je nodig hebt om te kunnen creëren wat jij wilt.

We doen tegenwoordig enorm ons best gezond te blijven en ons fit te voelen: sporten gezond eten, mediteren noem het maar op. Maar om op een liefdevolle, vriendelijke, ontspannen wijze aandachtig de tijd voor jezelf te nemen komt in dit rijtje meestal niet voor. Eigenlijk leren we vooral lief te zijn en goed te zorgen voor de ander, spullen goed te onderhouden en moeten we onszelf niet zo aanstellen. Duh dit kan er bij mij niet in, ik zorg net zo liefdevol en goed voor mezelf als dat ik dat voor ieder ander levend wezen en zovoorts doe. Mijn menig is dat we  respect en waardering dienen te hebben voor onszelf, ieder levend wezen en de wereld waarin we leven met alles erop en eraan.  

Met een behandeling magnetiseren zorg je naast het bevorderen van de algehele welzijn, vitaliteit, gezondheid en weerstand  er eveneens voor, dat je goed in je kracht blijft staan of weer komt te staan, ervaar je meer innerlijke rust verminderen stress gerelateerde klachten en kun je sneller weer je eigen evenwicht hervinden.

 Klinkt goed allemaal hé? Verplicht ontspannen om zo gezond mogelijk en beter in balans te blijven, wat wil je nog meer :-) Dus wat let je; boek eens wat vaker een magnetiserende afspraak voor jezelf. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu