Over Petra - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Petra

Hallo prachtige JIJ,

Mijn naam is Petra Koppelaar ik ben geboren op 28 februari 1969 en heb één prachtige dochter Laura (2004) (How did I get so lucky yeah). 

Als kind was ik me al heel vroeg bewust dat er méér is tussen hemel en aarde, dat we energetisch en een onderdeel van de natuur zijn en veel méér ZIJN mits we bewust die keuze maken. Ik ben altijd anders geweest, maar hé dat waren Einstein, Bell enz., ook dus ben ik iedere dag dankbaar dat ik ànders mag ZIJN. 

De creatie van mijn leven baseer ik niet vanuit goed of fout, maar vanuit wie ik ben en wat licht voelt voor mij. Dat is voor andere soms lastig, ze vinden me dan "eigenwijs". 

Ik leeft echter vanuit mijn eigen- wijze en als dat de ander niet past heeft dat niets met eigenwijs te maken. We hebben immers altijd de keuze om wel of niet mee te gaan in één creatie, verhaal, waarheid, idee enz., van de ander.
Alles in het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie. Dit betekend ook écht alles zowel negatief als positief! Niets menselijk is mij vreemd en ook ik heb mijn momenten met mindere omstandigheden. En tja zonder donker is er geen licht (Yin en Yang energie) dus het mag er ZIJN. Wat je er vervolgens mee doe dat maakt het verschil in de wereld.

Vanaf mijn eerste herinnering ben ik hooggevoelig (sensitive),helderwetend, helderziend, heldervoelend, helderhorend, kan ik met diverse vormen van energieën werken en communiceren met diverse entiteiten. .  Ik wil hierbij opmerken dat ik niet van zweverig gedoe hou! 
Stevig met beide benen op de grond staan en dat creëren wat je wil vanuit wie je bent. Ik vertel andere zeker niet hoe het moet, wat goed of fout is en ben niet hier op deze wereld om te oordelen. Wel ben ik hier om mijn leven te leiden, niet om het te lijden. Zijn wie ik ben daar ligt mijn kracht ! Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik voor jou zijn wanneer jij bereid bent om te gaan ontvangen? Hoe word het nog beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk? Wel ben ik dankbaar en dol op de mogelijkheden, de wonderen van de natuur, de magische inspiratie van het leven en de vreugde die al mijn vaardigheden (gaven) mij, andere en de wereld steeds weer geven. 

Vaak word er gesproken over dat je jezelf moet afpellen als een ui. Duh mijn mening: een ui zorgt voor tranen en ongemak. Ik weet en ervaar tijdens consulten, trajecten, classes en trainingen dat het met meer gemak kan. Omstandigheden kunnen vaak voor verwarring, verdriet of tijdelijke tegenslag zorgen dat gebeurt we krijgen het niet altijd zoals we het zouden willen. Hoe je ermee omgaat dat maakt het verschil dat is waar de magie kan gaan stromen. Beyond .... is een open ruimte naar mogelijkheden, veranderingen of andere uitkomsten. 

Al heel jong ben ik begonnen met het vervaardigen en uitbreiden van mijn natuurlijk gaves, wijsheden en kennis. Ik empowering people naar een ander bewustzijn, om te leven en te werken vanuit wie zij werkelijk zijn. In hun eigen kracht vanuit hun "waarheid" voor het creëren van een andere levensstijl, leven of als aanvullende toevoeging aan hun dagelijks werk. Dat bijdraagt om meer geluk, vreugde, gemak, vitaliteit, welzijn en succes te kunnen gaan creëren in het dagelijks leven en op het werk. 

Sinds mijn vroegste herinnering had ik al de mogelijkheid om met energie te communiceren, te begrijpen, te voelen, te ervaren enz. Ik weet dat er heel veel mogelijk is beyond..... van hieruit werk ik met een holistische visie als trainer/coach/healer en paragnost bij Mindful Balance. 

LET OP! Ik werk vanuit mijn ZIJN en maak contact met jouw ZIJN! Ik maak contact met jouw Soul, Body & Mind. Een communicatie en healing voorbij aan dat wat we aanleren. Je hoef hier niet in te geloven ik vraag je alleen om je open te stellen voor deze communicatie, deze manier van werken en jouw bereidheid om te ontvangen. 

Ik werk op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau vanuit de magie van jezelf zijn! Om te leven voorbij ….. met al dat wat je mag ontvangen als je daartoe bereid bent! De mogelijkheden om dat te gaan creëren dat wat je wil. Los te laten wat je klein houd om te groeien en jouw weten dat je het weet te ontwikkelen! 

Liefs en warme groet,
Petra Koppelaar.
Gediplomeerd counselor, Mindfulness Trainer, Reiki Master, Magnetiseur, Paragnost en psychosociaal counselor i.o. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu