Petra Koppelaar - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Petra Koppelaar

Allereerst wat leuk dat je mijn website bezoekt. 
Ik ben geboren op 28 februari 1969 heb een dochter en ik ben anders dan vele om me heen.
 
Spiritualiteit is voor mij met beide benen stevig op de grond staan en je bewust zijn van dat wat is, dat wat je kan veranderen en dat wat je zult moeten leren loslaten. Het is vooral leven vanuit je hart in verbinding met wie je in essentie bent. Al zolang ik me kan herinneren loopt spiritualiteit als een rode draad door mijn leven.

Als heel jong kind ervaarde ik al dat er meer is tussen hemel en aarde. En dat ik "net even anders" met een "net even anders" bewustzijn ben. Door mijn bijzondere gaven ben ik sterk "net even anders" ontwikkeld.

Ik ben een nuchter persoon, vrij direct maar leef vanuit wie ik ben met heel mijn hart en ziel. Liefdevol leven betekend vol liefde voor jezelf en alles wat leeft, waarbij je, je eigen grenzen weet en bewaakt. En wanneer dat het nodig is je krachtig genoeg bent om jezelf te beschermen en indien nodig te verdedigen.

Er is geen dag zonder nacht, geen licht zonder duister wanneer we dit ten vollste accepteren en ons bewustzijn op welke gebieden we nog mogen leren. Dan ben je in ontwikkeling en zul je persoonlijk kunnen blijven groeien. Tot de mooie bloem die we allen in ons diepste wezen zijn.

Al zolang als ik me kan herinneren, kan ik channelen, contact maken met spirits, gidsen, lichtwezens enz., me afstemmen op energievelden, ermee communiceren en werken . Vroeger noemde men personen met deze gave sjamanen of in mijn geval een sjamanca (vrouwelijk).

Een sjamaan is een soort verbindingsbrug die kan channelen, kan communiceren met energievelden, het onderbewustzijn, kan werken met energie (magnetiseren/healen), contact kan leggen met de spirits, lichtwezens enz., en zal altijd proberen om een verstoord evenwicht weer in harmonie te brengen. 

Dit is niet iets waar je voor kiest of wat je kunt worden. Je word met deze gave geboren met alle kwaliteiten, talenten en het bewustzijn dat daar bij hoort.
Persoonlijke en rustgevende sfeer
Voor vele ben ik een kompas voor inzichten en mag ik ze begeleiden naar een diepere wijsheid vanuit de verbinding met de ziel.
Waarom is een verbinding met jezelf wie jij in essentie bent (je ziel) zo belangrijk?
Eigenlijk is het heel simpel. Wanneer je leeft vanuit je hart in verbinding met je ziel verhoogt jouw energiefrequentie. Als dit gebeurt komt je innerlijke energieflow opgang en voel je je gelift.

Wat er dan gebeurt is MAGISCH. Je kent dat gevoel vast wel, je hebt vast weleens meegemaakt dat je iets aan het doen bent en je een soort van vleugels krijgt en je in een enorme drive (flow) met de juiste toeren (motivatie en inzichten) komt. Je krijgt overzicht, helderheid alles gaat als vanzelf, je wordt een inspirator voor je omgeving.

Vanuit deze inspiratie gaan mensen resoneren op jouw energietrilling gaan ze mee in de frequentieverhoging en zal er een natuurlijk evenwicht ontstaan in hun energieflow. Daar hoef je niets voor te doen! Je hoeft alleen maar jezelf opnieuw bewust te verbinden met jouw essentie wie jij bent en de wijsheid van jouw ziel te laten zien aan andere.
Dit gaat vanzelf………….zodra je de verbinding en harmonie in jezelf hersteld. Wanneer je jouw natuurlijk evenwicht en de innerlijke motivatie hervind om onvoorwaardelijke vriendschap met jezelf te sluiten. Zo maken we de wereld een stukje mooier met elkaar!

Wanneer dit gebeurt zul je inzichten verkrijgen met dat wat echt bij je past! Dit kan wel eens een verrassend ander pad zijn om te gaan bewandelen dan dat jij tot nu toe dacht. Iets dat grotere mogelijkheden kan geven dan dat er nu voor jou beschikbaar is. 

Wil je, je meer spiritueel ontwikkelen? Of een behandeling op afstand krijgen? Kijk dan op mijn webshop www.spiritueeltempeltje.nl


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu