Over Petra - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Petra

Tarieven & info
Hallo prachtige JIJ,

Mijn naam is Petra Koppelaar ik ben geboren op 28 februari 1969 en heb één prachtige dochter Laura (2004) (How did I get so lucky yeah). 

Als kind was ik me al heel vroeg bewust dat er méér is tussen hemel en aarde en dat ik energetisch veel méér kan en ben. Ik ben ànders en iedere dag ben ik er dankbaar voor dat ik ànders mag en kan zijn. Ik creer mijn leven niet vanuit goed of fout, maar vanuit wie ik ben en wat licht voelt voor mij.

Alles in het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie. Dit betekend ook écht alles zowel negatief als positief! Niets menselijk is mij vreemd en ook ik heb mijn momenten met mindere omstandigheden. 

Ik ben hier op aarde niet om over andere te oordelen! Ik ben er om mensen in staat te stellen dat ze weten. Welke bijdrage mag ik voor jouw zijn? 
Ik ben vanaf mijn eerste herinnering zeer hooggevoelig (sensitive) en mag en kan contact maken en werken met diverse vormen van energieën die er beschikbaar zijn. 

Ik wil hierbij wel opmerken dat ik niet van zweverig gedoe hou! Ik ben wel dol op de magie en de  vreugde dat het brengt! 
Stevig met beide benen op de grond staan en dat creëren wat je wil vanuit wie je bent. Dat is wie ik ben. Ik lijd niet mee, neem niet jouw verantwoordelijkheid over en vertel jou zeker niet hoe het moet! Ik leid je wel tot een andere energie, ruimte en bewustzijn als jij bereid bent om te gaan ontvangen. Hoe word het nog beter dan dit en wat is er nog meer mogelijk? 

Vaak word er gesproken over dat je jezelf moet afpellen als een ui. Duh een ui zorgt voor tranen en ongemak. Ik weet dat het veel makkelijker en anders kan. Niet pellen maar energetisch opruimen met gemak en vreugde. ik leid mijn leven, ik lijd het niet. Omstandigheden kunnen vaak voor verwarring, verdriet of tijdelijke tegenslag zorgen dat gebeurt we krijgen het niet altijd zoals we het zouden willen. Hoe je ermee omgaat dat maakt het verschil dat is waar de magie kan gaan stromen. Beyond .... is een open ruimte naar mogelijkheden, veranderingen of andere uitkomsten. 

Sinds 2005 ben ik begonnen met de benodigde diploma's en certificaten in het geven van Energetic Empowerments voor het creëren van een andere levensstijl of leven. Dat bijdraagt om meer geluk, vreugde, gemak, vitaliteit, welzijn en succes te kunnen gaan creëren in jouw leven. In de loop der jaren behaalde ik nog diverse diploma en certificaten.

In 2017 kwam ik met Access Bars in aanraking en ben ik Access Bars practitioner. 

2017/2018 gaf veel mogelijkheden zo koos ik voor een Amerikaanse opleiding van de co- creator of Access Consciousness Dr. Dain Heer: Body whispering. Ik kreeg inzichten, tools en processen waarbij de magie in het leven pas echt op zijn plaats viel. Ik kreeg hier idd zoals Dr. Dain het noemt a very different (energetic) healers handbook aangereikt! Dit had nog nooit iemand mij geleerd of verteld! Wouw amazing! Ik vroeg me direct af wat is er nog meer mogelijk?

Sinds mijn vroegste herinnering had ik al de mogelijkheid om met energie te communiceren, te begrijpen, te voelen, te ervaren enz.. Toch wist (voelde) ik dat er meer mogelijkheden zijn dat er nog veel meer is. Ik wist dat er heel veel mogelijk is beyond..... maar wouw dit is echt beyond.  De magie van jezelf zijn! leven voorbij ….. met alle magie die je mag ontvangen als je daartoe bereid bent! De mogelijkheden om dat te gaan creëren dat wat je wil. Los te laten wat je klein houd om te groeien en jouw weten dat je het weet te ontwikkelen! 

Sinds Maart 2018 is mijn dochter Laura (2004) een gecertificeerde Bars Practitioner en zij geeft op bepaalde zaterdagen Bars Treatments aan kinderen tot 16 jaar. Hier ben ik bijzonder trots op en vind het geweldig om met mijn dochter te kunnen samenwerken. Hoe wordt je nog beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk? 

Inmiddels ben ik afgestudeerd als Access Bars Facilitator en dat betekend dat ik binnenkort ook Access Bars classes en SWAPS ga faciliteren. Ik gebruik mijn magische inspiratie om een fenomenaal leven te creëren. Wat voor magische inspiratie mag ik jouw geven als bijdrage in jouw leven?

Ik en / of Laura begroeten je graag
Liefs en warme groet,
Petra Koppelaar.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu