Petra Koppelaar - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Petra Koppelaar

Allereerst welkom op mijn website.
Mijn naam is Petra Koppelaar ben geboren op 28 februari 1969, heb een prachtige dochter en ik ben anders dan vele om me heen. 
 
Spiritualiteit is voor mij met beide benen stevig op de grond staan en je bewust zijn van dat wat is, dat wat je kan veranderen en dat wat je zult moeten leren loslaten. Het is vooral leven vanuit je hart in verbinding met wie je in essentie bent. Al zolang ik me kan herinneren loopt spiritualiteit als een rode draad door mijn leven.

Als heel jong kind ervaarde ik al dat er meer is tussen hemel en aarde. En dat ik "net even anders" met een "net even anders" bewustzijn ben. Door mijn bijzondere gaven ben ik sterk "net even anders" ontwikkeld. Verder ben ik een nuchter persoon, vrij direct maar leef vanuit wie ik ben met heel mijn hart en ziel. Liefdevol leven betekend vol liefde voor jezelf en alles wat leeft, waarbij je, je eigen grenzen weet en bewaakt. En wanneer dat het nodig is je krachtig genoeg bent om jezelf te beschermen en indien nodig te verdedigen.

In 2005 ben ik met mijn praktijk begonnen als energetisch- & ontspanningstherapeut. Ik werk vanuit de Oosterse filosofie met een holistische visie. Holistisch wil zeggen dat ik naar de mens in totaliteit kijk en niet alleen naar een probleem, klacht of een situatie. 

Het lichaam en hoofd zijn één geheel en zijn het "vervoersmiddel"door ons leven heen, beide met een eigen bewustzijn en de mogelijkheid om negatieve energie op te slaan en positieve energie te laten stromen.  Beide (hoofd en lichaam) zijn onlosmakkelijk  met elkaar verbonden, versterken elkaar, beïnvloeden elkaar en kunnen elkaar verzwakken. Zowel op het hoofd als op het lichaam zitten enorm veel energiepunten waarmee je energetisch kunt werken om negatieve blokkades op te sporen en op te ruimen.

Hierdoor krijg je innerlijke rust en ontspanning en ontstaat er ruimte voor de positieve energiestroom. Ruimte om te kunnen groeien en bloeien, om ballast af te werpen en te herstellen op een zachte en prettige manier. Ruimte om te doen wat je het liefste wilt doen. Ruimte om een nieuwe weg in te slaan die beter bij jou past. Ruimte om jezelf te zijn en te stralen. 


Ik wil graag een behandeling reserveren 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu