Ondersteuning of Begeleiding - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ondersteuning of Begeleiding

Dreig jij op te branden of ben je al opgebrand?

Door allerlei omstandigheden, de hectiek van de maatschappij en of gekte van alle dag kan jouw ZIJN's harmonie aardig uit balans raken. Geukkig zijn er mogelijkheden om een postieve invloed uit te oefenen op die beweging om de harmonie te hervinden met wie JIJ bent.

Wat als JIJ alles wat je besloten, beoordeeld en geconcludeerd hebt over wat er niet mogelijk is voor jou, in je leven, je bestaan, je lichaam en je toekomst ZOU LATEN GAAN?
Zal dat jouw leven verruimen, grootser en met meer mogelijkheden bieden?

Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik je bieden om meer mogelijkheden te creëren. Welke magische inspiratie komt er vrij voor jou om dat te creëren wat jij graag wil?
Vanuit mijn ZIJN in combinatie met mijn kennis en energetische gave bied ik je effectieve en pragmatische tools en processen aan die je helpen om meer bewust te zijn in het dagelijks leven, die je in je kracht zetten en te gaan Leven en werken vanuit jouw ZIJN.

Ik werk voorbij............. aan dat wat we doorgaans aanleren. Ik werk vanuit een ander bewustzijn, perspectief en mindset. Ik werk vanuit wie we zijn in onze basis vanuit onze natuurlijke kracht van het ZIJN!!! Het is hierbij belangrijk dat jij je open stelt voor andere mogelijkheden en om te gaan ontvangen.

Vitaliteit ondersteuning pakket 
Ervaar jij tijdelijk veel stress en wil je de kans op een burn out verkleinen of ombuigen. Wil jij werken om zo vitaal mogelijk te blijven en terug in je kracht te komen. Bij een ondersteuning pakket word er wel van je verwacht dat jij actief deelneemt en je eigen verantwoording pakt. De effectiviteit en doeltreffendheid is afhankelijk van jouw eigen bijdrage, commitment, inzet en bereidheid om andere mogelijkheden te benutten.  
Vitaliteit ondersteuning pakket A € 239,00
 • 4x energetisch consult incl. stress counseling 
Vitaliteit ondersteuning pakket B € 299,00 
 • 4x energetisch consult incl. stress counseling 
 • 2 uur BMS Awarness Class (individueel)
Vitaliteit ondersteuning pakket C € 359,00 
 • 3 x energetisch consult incl. stress counseling 
 • 2 uur BMS Awarness Class (individueel)
 • 2 x Natuur coaching incl. Access Counsciousness clearing processen

Burn out Begeleiding pakket
Soms is praten alleen niet genoeg en is er een andere "aanpak" nodig om weer verder te kunnen, om lekker in je vel te komen, in je kracht te kunnen blijven, te werken aan je veerkracht, vitaliteit en of algehele welzijn. Wat als jij veel meer bent dan alleen maar ................................
Met een begeleidingspakket bekijken we samen wat jij nodig hebt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Er word wel van je verwacht dat jij actief deelneemt, je eigen verantwoording pakt. De effectiviteit en doeltreffendheid is afhankelijk van jouw eigen bijdrage, commitment, inzet en bereidheid om andere mogelijkheden te benutten.
Burn-out begeleiding pakket A € 359,00
 • 3x energetisch consult incl. stress counseling
 • 3x natuur coaching 
Burn-out begeleiding pakket B € 419,00
 • 3x energetisch consult incl. stress counseling
 • 3x natuur coaching
 • 2 uur BMS Awarness Class (individueel)
Burn out begeleiding pakket C € 489,00
 • 2x energetisch consult incl. stress counseling
 • 1x natuur coaching
 • BME training 8 weken individueel (mindfulness training incl. BMS Awareness en clearings)

Binnen een organisatie is het vaak mogelijk voor een werkgever om een traject vanuit een persoonlijk- of een verzuim budget gedeeltelijk of in zijn geheel te vergoeden. Informeer zelf hiernaar bij uw werkgever. 

You are a beautiful soul with a body and mind!
Ik werk alleen afspraak 06 132 66 211
Indien ik je niet direct persoonlijk te woord kan staan spreek dan duidelijk naam, telefoonnummer en je bericht in op mijn voicemail dan bel ik je terug.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu