MTVSS: Boost je immuumsysteem - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MTVSS: Boost je immuumsysteem

Energetische healing sessies
Geef je immuumsysteem een boost
Ben je vaak moe en lusteloos? Heb je geen zin om dingen te doen? Kun je de hele dag wel slapen en lig je ’s nachts wakker in bed? Heb je last van (pijn)klachten die maar niet over lijken te gaan? Dat kan een teken zijn dat je immuunsysteem niet optimaal werkt. 

Je kunt dit herstellen door je immuunsysteem een boost te geven. Dit doe je met MTVSS van Access Consciousness. Het gaat over alle dingen die je van deze realiteit hebt opgeslagen en vastgelegd in je lichaam, op de manier waarop je je lichaam hebt vastgezet en zo ‘vastzit’ in deze realiteit. Het eerste wat je met MTVSS doet, is het opbouwen van je immuunsysteem, zodat er weer iets anders kan verschijnen in je leven.

Ons lichaam is een ingenieus instrument dat het vermogen heeft zichzelf te regenereren. Deze bijzondere eigenschap wordt ook wel het zelfherstellende vermogen genoemd. Door allerlei omstandigheden (trauma, stress, overbelasting, slechte eetgewoonten, te weinig slaap) kan het immuunsysteem verzwakt raken, waardoor de machine haperingen gaat vertonen. Het is alsof je zelf een spaak tussen het wiel steekt en dan verbaasd bent dat je op je gezicht valt.

Het goede nieuws is dat er iets aan te doen is. Je kunt het zelfhelende vermogen in ere herstellen. Door een aantal gebieden op het lichaam aan te raken, die corresponderen met onder meer het endocriene systeem en het hormonale systeem, zet je de energie weer ‘aan’ en gaat alles weer stromen.

Als gevolg daarvan kunnen pijnklachten afnemen en soms zelfs helemaal verdwijnen, de energie neemt toe en je gaat als vanzelf beter voor je lichaam zorgen. Een man stopte met roken na een behandeling met MTVSS. Een vrouw meldt dat zij na de behandeling bewuster ging eten, omdat zij beter aanvoelde wat haar lichaam nodig had. Daardoor viel zij af zonder een dieet te volgen.

MTVSS zorgt ervoor dat je beter gaat luisteren naar de signalen van je lichaam. Je lichaam krijgt een stem en je voelt dat je die niet meer kunt en wilt negeren. Wanneer jij goed zorgt voor je lichaam, zorgt je lichaam goed voor jou. Dat klinkt logisch, toch?

Je kunt MTVSS inzetten voor de behandeling van allerlei fysieke klachten, maar bijvoorbeeld ook voor allergieën, gewrichtspijnen, spijsverteringsklachten en omgevingsgevoeligheid. Wat MTVSS ook doet, is het hertellen van de 'blue-print' van je lichaam, mocht dat verstoort zijn, om welke reden dan ook (trauma, invloeden van buitenaf, ziektes, medicijngebruik, e.d.).
Wil je ook
  • Betere weerstand
  • Meer energie
  • Minder pijn
  • Meer plezier
  • Diepe ontspanning
  • Beter contact met je lichaam?


Praktische informatie:
Behandeling: 
MTVSS
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 65,00
Locatie:
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden
Telefoon: 06-13266211
(tussen 9.00 en 10.00 uur)
E-mail: info@mindfulbalance.nl
Ik wil graag een behandeling reserveren 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu