Massage - Mindful Balance

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Massage

Healing & Ontspanning
Om veerkrachtig in balans te blijven is het geen luxe om zo nu en dan even tijd voor jezelf vrij te maken. Het is keihard nodig om optimaal te kunnen blijven presteren in de hectiek van de maatschappij en gekte van alle dag. 

Bij Mindful Balance kun je terecht voor een heerlijke diepwerkende holistische massage. 

Dit is een massage die gebaseerd is op herbalancering van je energiesysteem en fysieke ontspanning. Er word gewerkt met olie waaraan een aroma therapie word toegevoegd. Deze word persoonlijk afgestemd op het moment.
Een holistische massage mag men niet vergelijken met een andere vorm van massage. Deze massage werkt veel dieper en ontspannender dan welke vorm dan ook. De massage kan voor een ieder en bij iedere afspraak anders zijn doordat er intuitief gewerkt word vanuit het hier en NU!

Deze vorm van massage is tevens te combineren met warme Thaise kruidenstempels het effect van de kruiden en de warmte is een enorme weldaad voor lichaam, geest en ziel. De weldaad wat het brengt laat zich moeilijk beschrijven. De positieve impact dat het op je heeft is slechts enkel en alleen zelf te ervaren.

Holistische massage € 40,00
Holistische massage met warme Thaise kruidenstempels € 50,00
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu