Massage - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Massage

Bewustzijn & Spiritualiteit
Steeds meer mensen genieten regelmatig van een massage. Dat is niet gek, want tijdens een massage ontspannen zowel uw lichaam als uw geest welke vorm van massage u ook kiest. 

Na een massage voelt u zich zo veel beter in uw vel zitten! Dit komt door allerlei processen die tijdens een massage in werking worden gesteld afhankelijk van de massagevorm. Ieder massage vorm heeft positieve effecten. Mijn massages zijn door mijn energetische gave niet te vergelijken met andere massages. Ze zijn effectiever, doeltreffender en werken dieper door dan welke massage dan ook. Door mijn natuurlijke gave werk ik altijd op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau dit ervaart u direct!

De meest positieve effecten van een massage bij ieder vorm zijn: verminderd stress en (spier) spanning, werkt vitaliserend en bevorderd de algehele welzijn & nachtrust. Ik bied 3 vormen van massage aan nl.: een energetische- ,ontspanning- of een stoelmassage.
Stoelmassage is te boeken voor 20 of 30 min, de energetische of ontspanningsmassage is te boeken voor 30, 45, 60 of 75 min.
Energetische massage 60 min:
Is een eeuwenoude Oosterse methode. Vanuit de Oosterse filosofie bestaat alles wat leeft uit een Universele levensenergie. Het lichaam reageert op energie, deze massage werkt door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Hierdoor kan de eigen harmonie van het lichaam worden hersteld. Deze massage werkt daardoor klacht verminderend, ontspannend en rustgevend.

Deze massage is bedoeld om je energie te voelen en weer te laten stromen. Je richt je tijdens de massage bewust op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Er word gewerkt met energie in combinatie met drukpunt/ reflex massage, aura en chakra healing.Tijdens deze behandeling lig je aangekleed op een behandeltafel en kunnen er verschillende emoties bovenkomen zoals warmte, kou, pijn of openheid.

Het is belangrijk om te weten dat energie uit tegendelen bestaat, die nooit kunnen worden gescheiden, ze kunnen niet zonder elkaar bestaan. Er is beweging dankzij positieve en negatieve stroming. Oosterse filosofen geven dit aan met hun symbool voor yin en yang. Als de relatie tussen de tegendelen goed is, ontstaat er harmonie.
Harmonie is een toestand van evenwicht, voldoening en volkomenheid. Evenwicht is uiteindelijk essentieel voor de vitaliteit, algehele welzijn, gezondheid en het leven, het is de natuurlijke toestand van het universum.

Bij een energetische massage staat het op gang brengen van de natuurlijke energie stroom centraal. Deze vorm van lichaamswerk valt onder energetisch werken. Door het voelen van energie en de knelpunten komt de masseur er achter hoe de energetische structuur is en hoe groot de energievoorraad is. Het is het beste voor je lichaam als je veel energie hebt die vrij door je hele lichaam kan stromen.

Effect:
Doordat er op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau word gewerkt worden stress gerelateerde (pijn) klachten, emotionele en mentale spanningen minder of gaan zelf helemaal weg. Je wordt je bewuster van jezelf en dat is goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens energiewerk kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats. Met een energetische massage word je geholpen om dit met meer gemak op te ruimen en los te laten.

Onstpanningsmassage 60 min:
Tijdens deze massage word er gewerkt met aroma therapie en olie dat persoonlijk word afgestemd op jou en het moment. Hierbij staat ontspanning centraal. Tijdens deze massage worden de voeten, het hoofd/nek en de achterzijde van het lichaam gemasseerd. Hier bevinden zich de meeste fysieke blokkades en spanningen die vast zijn gaan zitten. 

Stoelmassage 20 min:
Eén korte diepwerkende, ontspannende en vitaliserende drukpunt massage gericht op de meridianen om stress- en of pijn klachten te voorkomen, te verminderen of op te heffen. Hierbij blijft de kleding aan en word er geen olie gebruikt ik behandel de rug, schouders, nek, armen/handen en hoofd. 

Een stoelmassage werkt ontspannend, verkwikkend, vitaliserend, verminderd stress bevorderd de algehele welzijn en vitaliteit en zorgt voor balans in lichaam en geest.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu