Massage / Reiki - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Massage / Reiki

Steeds meer mensen genieten regelmatig van een massage. Dat is niet gek, want tijdens een massage ontspannen zowel uw lichaam als uw geest welke vorm van massage u ook kiest. 

Na een massage voelt u zich zo veel beter in uw vel zitten! Dit komt door allerlei processen die tijdens een massage in werking worden gesteld afhankelijk van de massagevorm. Ieder massage vorm heeft positieve effecten. Door mijn energetische gave zijn de massages effectiever, doeltreffender en werken dieper door dan welke massage dan ook. Mijn massages zijn niet te vergelijken met welke massage dan ook, u ervaart direct altijd iets. 
Massage € 60,00
Is een eeuwenoude Oosterse methode. Vanuit de Oosterse filosofie bestaat alles wat leeft uit een Universele levensenergie. Het lichaam reageert op energie, deze massage werkt door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Hierdoor kan de eigen harmonie van het lichaam worden hersteld. Deze massage werkt daardoor klacht verminderend, ontspannend en rustgevend.

Deze massage is zowel een energetisch, als ontspannend en holistisch en is bedoeld om de energie weer harmonieus te laten stromen. Ik richt me tijdens de massage bewust op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Er word gewerkt met energie in combinatie met drukpunt/ reflex massage, aura en chakra healing. Tijdens deze behandeling lig je aangekleed op een behandeltafel en kunnen er verschillende emoties bovenkomen zoals warmte, kou, pijn of openheid. 

Het is belangrijk om te weten dat energie uit tegendelen bestaat, die nooit kunnen worden gescheiden, ze kunnen niet zonder elkaar bestaan. Er is beweging dankzij positieve en negatieve stroming. Oosterse filosofen geven dit aan met hun symbool voor yin en yang. Als de relatie tussen de tegendelen goed is, ontstaat er harmonie.
Harmonie is een toestand van evenwicht, voldoening en volkomenheid. Evenwicht is uiteindelijk essentieel voor de vitaliteit, algehele welzijn, gezondheid en het leven, het is de natuurlijke toestand van het universum.

Effect:
Doordat er op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau word gewerkt worden stress gerelateerde (pijn) klachten, emotionele en mentale spanningen minder of gaan zelf helemaal weg. Je wordt je bewuster van jezelf en dat is goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens energiewerk kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats. Met een energetische massage word je geholpen om dit met meer gemak op te ruimen en los te laten. 

Stoelmassage & Guasha € 20,00 
Eén korte diepwerkende, ontspannende en vitaliserende drukpunt massage gericht op de meridianen om stress- en of pijn klachten te voorkomen, te verminderen of op te heffen. De stoelmassages zijn in combinatie met Guasha dit is een oeroude methode afkomstig uit Azië. Ik werk (soms met een speciale olie) met een schrapper om afvalstoffen die fysiek vast zijn gaan zitten en pijnklachten of stijfheid veroorzaken. Ik behandel hierbij de rug, schouders, nek, armen/handen en hoofd Je zit op een speciaal stoel als ik moet werken met de olie vraag ik om de bovenkleding omhoog te doen of om uit te doen anders blijft deze aan. 

Deze vorm werkt ontspannend, verkwikkend, vitaliserend, verminderd stress bevorderd de algehele welzijn en vitaliteit en zorgt voor balans in lichaam en geest.

Reiki € 30,00
Reiki word gegeven via handoplegging u ligt hierbij aangekleed op de tafel. Reiki voorziet ons van energie die er voor zorgt dat je zo lang mogelijk vitaal kunt blijven op fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch en geestelijk niveau. Reiki zorgt voor een optimale aanvulling van positieve energie en doorstroming van de energie in het lichaam. 

You are a beautiful soul with a body and mind!
Ik werk alleen afspraak 06 132 66 211 
Indien ik je niet direct persoonlijk te woord kan staan spreek dan duidelijk naam, telefoonnummer en je bericht in op mijn voicemail dan bel ik je terug.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu