Light Energy Touch by Petra (sessie) - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Light Energy Touch by Petra (sessie)

Events
L.E.T. by Petra 
Wat als jij jouw prachtige persoonlijke energie kan laten stromen en kunt leven met gemak, vreugde en glorie!

Ieder mens is een prachtige creatie van energie met volop mogelijkheden. Deze persoonlijke energie is verbonden met jouw onderbewustzijn, bewustzijn, je ziel en je lichaam. 
En stroomt in jouw eigen persoonlijke prachtige "flow" door je lichaam. Wanneer jouw persoonlijke energie in harmonie is met wie je daadwerkelijk bent dan stroomt deze onbeperkt en voel jij je "licht" en blij. 
Ieder mens heeft een lichaam, hiermee word je geboren en daar mag jij mee door het leven reizen. Je lichaam is een intelligent ontwikkeld en zeer fijngevoelig energetisch systeem. Bedenkt maar een wat je er allemaal mee kan of doe! We slaan informatie op, verzetten er een hoop "werk" mee, we nemen het dag in dat uit overal mee naar toe en gebruiken het de hele dag. 

We houden onze werkplek/huis/computer/omgeving opgeruimd en schoon, we onderhouden de auto, huis, fiets enz.. Veel in ons leven onderhouden we en behandelen we liefdevol.
Hoe zit het met je lichaam? Hoeveel heb jij ervan op voorraad? Waar koop je een andere? Wat doe je met stress in je lichaam? Hoe onderhoud jij jouw lichaam?

Ons lichaam is zoals eerder aangegeven een intelligent ontwikkeld en zeer fijngevoelig energetisch systeem. Het slaat alles energetisch op, we houden van alles vast zowel in het lichaam als in gedachte. Dit kan leiden tot vermindering van de energiestroom dat blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel en of energetisch/ziels niveau kan geven. Het energetisch loslaten/opruimen is een aandachtsgericht proces waarbij je jouw kleding aan houd!

Wil jij energetisch in je kracht blijven en jezelf een powerboost geven? Dan is een Light Energy Touch by Petra iets voor jou! Je ligt aangekleed op een behandeltafel het is niet nodig om er in te geloven. Het enigste dat nodig is dat jij jezelf opensteld voor een Light Energy Touch behandeling. 

Kinderen tot 16 jaar € 30,00
Vanaf 16 jaar en volwassenen € 60,00
Boek nu
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu