Kruidenstempel Massage - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kruidenstempel Massage

Behandelingen
Wat is een kruidenstempelmassage?
De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. 

Dit zijn warme bundeltjes gevuld met thaise kruiden die een reinigende, acitverende, harmoniserende en ontspannende eigenschap bezitten.

Vóór de behandeling krijg je eerst een heerlijk voetbad met speciale kruiden. Hierna wordt een scrub uitgevoerd over het de achterzijde van het lichaam. 

De stempels worden door stoom verwarmd waardoor er een aangename geur word verspreid die het wellness-effect verhoogt. 

De aroma’s van de kruiden werken ook helend, harmoniserend en ontspannend.
Top producteh
Kruidenstempelmassage is een ontspannende massage met dieptewerking.

Een kruidenstempelmassage is een diepwerkende en zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbeleffect. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. 


De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. Daarnaast werkt deze massage pijnstillend door de combinatie van warmte en de speciale kruiden.

De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

Voor alle duidelijkheid ik geef geen erotische massages

Boek nu


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu