Integratieve Massage - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Integratieve Massage

Behandelingen
Aanraken, aangeraakt en "geraakt" worden. 
we worden als voelers geboren en tot denkers gemaakt. Aanraking is één basisbehoefte van de mens. In onze gestresseerde en afstandelijke wereld komt er steeds meer behoefte om vanuit het hoofd in het lichaam te komen in verbinding met wie je bent. Een integratieve massage is een zorgvuldige, integere massage vol mededogen die vanuit een open harte en diepe bezieling word gegeven. 

Niet iedereen kan een integratieve massage geven. Het word gegeven vanuit een holistische benadering en ze beoogt een integratie van lichaam, geest en ziel.  

Het is een bezielde, vanuit het hart komende vorm van aanraken, aangeraakt en "geraakt" worden; een woordeloos helen door een liefdevol ontmoeten.  
Vitaliteit & welzijn
Het doel en effect van een intergratieve massage.
Het voornaamste doel van deze vorm is:mensen lichamelijk en geestelijk te laten ontspannen, overtollige stress te verwijderen en energieblokkades te verminderen. Hierdoor kan de vitale lichaamsenergie opnieuw vrijer stromen en komt het denken tot rust. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam, geest en ziel, wat een sterk algemeen helende werking met zich meebrengt. Het zorgt er voor dat energie beter doorstroomt en het zelfgenezend vermogen groter word. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes kunnen verminderen. Het verlicht allerlei (pijn) klachten en het kan letterlijk en figuurlijk dat steuntje in de rug geven aan mensen die het emotioneel moeilijk hebben, overspannen zijn of geraken doordat het vrijkomen van geblokkeerde gevoelens op een ontspannen manier met meer gemak kunnen worden losgelaten.

Voor alle duidelijkheid ik geef geen erotische massages 


Boek nu


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu