Holistische | Ontspannings Massage - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Holistische | Ontspannings Massage

Behandelingen
Holistische komt van het Griekse woord “holos”, wat “volkomen” betekend. 
(Gericht op metale-, fysieke en energetische ontspanning.) 

Deze massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken en kan slechts door zeer ervaren massage specialisten worden uitgevoerd.

Effect & techniek
Bij een holistische massage wordt de mens als een geheel behandelt. Je lichaam, geest en je contact met de omgeving bepalen wie je bent.
Er zijn speciale punten in je lichaam waar je emoties en spanningen opslaat. Een holistisch masseur richt zich op die punten en kan daarbij gebruik maken van een massage olie met etherische oliën. De gebruikte grepen zijn over het algemeen, ritmisch en meditatief. 
Ontspanning en welzijn
De masseur integreert techniek met intuïtie en werkt afgestemd op de energie van de gemasseerde. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. 

Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op. De Holistische massage werkt ook in op de chakra's. Het verlicht op mentaal niveau stress en angst en helpt je bovendien bewuster te maken van je lichaam als geheel, van de delen waarmee je in contact staat en die waarvan je je 'afgesneden' voelt. 

Als je je eenmaal bewust bent van waar je energieblokkades zitten, kan je daarmee aan de slag en, door een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk en gezondheid.

Voor alle duidelijkheid ik geef geen erotische massages!

Boek nu


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu