Activeren van het zelfherstellend vermogen - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activeren van het zelfherstellend vermogen

Alles bestaat uit energie!
In het lichaam en op het hoofd bevinden zich enorm veel druk- en reflexpunten waarmee overtollige ballast, stress, emotioneel beladingen en of negatieve energie kan worden losgelaten. 

Heb jij een hoofd vol drukke gedachten? Ben je vaak aan het piekeren en maak je je zorgen over dingen die nog moeten gebeuren? Heb je het gevoel dat je steeds achter de zaken aanholt? Draag je een groot verdriet met je mee of heb je (pijn of stress) klachten die maar niet over willen gaan? Of heb ergens anders last van waaraan geen medische- of psychische oorzaak verbonden is?

Dan is een healing iets voor jou!
Een healing geeft rust, balans en energie. Het maakt je hoofd leeg en creëert ruimte voor nieuwe dingen. Na afloop kun je je totaal ontspannen voelen, of energie hebben voor tien!

Healing is een vorm van energie-overdracht, waarbij je contact maakt met een bron van zachte, liefdevolle en ondersteunende energie. Ik werk via de meridianen net zoals bij accupunctuur maar dan zonder naalden en gebruik ik mijn natuurlijke energetische gave. Je krijgt hiermee rust in je hoofd en je (zelf)vertrouwen groeit. Je krijgt nieuwe energie om dingen aan te pakken en de kracht om knopen door te hakken. Kortom je keert terug naar jouw natuurlijke krachtbron. 

Ben jij er klaar voor en er aan toe om naar jouw eigen krachtbron terug te keren?
Tarief & praktische informatie
Healing Losse afspraak € 37,50
Therapeutisch 6 afspraken € 199,00
Ik werk alleen op afspraak
Telefoon: 06-13266211

Afspraak maken kan: via onderstaand formulier of 
op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur
Spreek indien ik je niet te woord kan staan de voicemail in dan bel ik je terug.

Locatie:
Petra Koppelaar
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden

E-mail: info@mindfulbalance.nl
En het enige wat jij hoeft te doen, is je ervoor openstellen. Op het hoofd en het lichaam zitten enorm veel energiepunten die corresponderen met een bepaald gebied op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. Je krijgt rust in je hoofd en je vertrouwen groeit. Je krijgt nieuwe energie om dingen aan te pakken en de kracht om knopen door te hakken. Op verschillende gebieden zal de harmonie worden hersteld, waardoor de dingen in evenwicht kunnen komen.

Het is een natuurlijke beweging om de harmonie in je energie te herstellen. Het voelt als thuis komen in jezelf!
Bij deze aanpak voelen mensen zich bevrijd en maken een enorme sprong in hun ontwikkeling waardoor ze kunnen groeien om tot bloei te komen. Het voelt als thuiskomen in jezelf. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles met meer gemak.

Wat als jij alles wat je besloten, beoordeeld en geconcludeerd heb over wat niet mogelijk is voor jou, in jouw leven, je bestaan, je lichaam en je toekomst zou laten gaan.....?

Wat als je met meer gemak en met plezier vanuit ontspanning je levensweg verder kunt bewandelen? Dit gaat vanzelf………….zodra je de verbinding en harmonie in jezelf hersteld. Wanneer je jouw natuurlijk evenwicht en de innerlijke motivatie hervind om onvoorwaardelijke vriendschap met jezelf te sluiten.

Wanneer dit gebeurt zul je inzichten verkrijgen met dat wat echt bij je past! 
Ik wil graag een afspraak makenDit kan wel eens een verrassend ander pad zijn om te gaan bewandelen dan dat jij tot nu toe dacht. Iets dat grotere mogelijkheden kan geven dan dat er nu voor jou beschikbaar is.

Hoe ziet een Healing eruit?
Tijdens een healing blijft de kleding aan en lig je op een behandeltafel. Ik adviseer om makkelijk zittende kleding te dragen of in ieder geval kleding dat niet knelt. Voordat we beginnen hebben we altijd eerst een kort gesprek zodat ik me kan afstemmen op jouw energie, het moment, de klacht, probleem en of de situatie.
Met dat wat jij mij vertel ga ik ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk ontspanning ontstaat in je hoofd en lichaam. En stem ik me op jouw energiesysteem door in te voelen.

Op het hoofd en het lichaam zitten enorm veel energiepunten die corresponderen met een bepaald gebied op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. 
Jouw persoonlijke energiestroom, wie jij in essentie bent, de klacht, het probleem, situatie en of gebeurtenis bepaald welke techniek het beste bij je past om de harmonie in jouw energiestroom te herstellen en de blokkades op te ruimen. Hierdoor is een healing bijna altijd inzetbaar. 


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu