Healing: Ontspanning, Vitaliteit & Welzijn - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Healing: Ontspanning, Vitaliteit & Welzijn

Behandelingen
Heb jij een hoofd vol drukke gedachten? Ben je vaak aan het piekeren en maak je je zorgen over dingen die nog moeten gebeuren? Heb je het gevoel dat je steeds achter de zaken aanholt? Draag je een groot verdriet met je mee of heb je klachten die maar niet over willen gaan? 

Dan is een healing iets voor jou!
Alles bestaat uit energie en het lichaam heeft een eigen bewustzijn en kan negatieve ervaringen vastzetten in het lichaam. Dit noemen we blokkades in de energiestroom. Als dat geblokkeerd raakt, raak jij geblokkeerd op één (of meerdere) gebied(en) van je leven.

Grote kans dat je lichaam een teveel aan negativiteit heeft opgeslagen. Een healing is krachtig en heilzaam om deze blokkades los te gaan laten op een ontspannen manier. Deze opgeslagen energie/blokkades kan zijn van nu maar soms kan het ook van langer geleden zijn. Het signaal (klacht) dat het lichaam geeft wil zeggen dat je dit mag gaan loslaten en opruimen. Hoe mooi is dat?

Een healing geeft rust, balans en energie. Het maakt je hoofd leeg en creëert ruimte voor nieuwe dingen. Na afloop kun je je totaal ontspannen voelen, of energie hebben voor tien!
Healing is een vorm van energie-overdracht, waarbij je contact maakt met een bron van zachte, liefdevolle en ondersteunende energie. 

Het enige wat jij hoeft te doen, is je openstellen om deze helende energie te ontvangen.

Je krijgt rust in je hoofd en je vertrouwen groeit. Je krijgt nieuwe energie om dingen aan te pakken en de kracht om knopen door te hakken.
Ben jij eraan toe om terug te keren naar jouw krachtbron? Maak dan een afspraak voor een healing.

Praktische informatie:
Behandeling: 
Healing 
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 65,00

Locatie:
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden
Telefoon: 06-13266211
(tussen 9.00 en 10.00 uur)
E-mail: info@mindfulbalance.nl
Ik wil graag een behandeling reserveren 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu