Healing | Medium | Paragnost - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Healing | Medium | Paragnost

Coach:
Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach je ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en/of professionele doelen. Coaches helpen mensen bij het verbeteren van hun prestaties en de kwaliteit van hun leven.

Counselor:
is een laagdrempelige vorm van raadgeving bij fysieke, mentale, emotionele en of spirituele disharmonie. Het doel van counseling is inzichten verschaffen dat leid tot mogelijkheden bij het veranderen, hanteren of ombuigen van problemen door dit te vertalen als zijnde geen problemen maar uitdagingen.
 
Healing:
‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’ door jezelf te ZIJN!
In feite worden we heel en volmaakt geboren vanuit de oerbasis van ons ZIJN! Gaandeweg ons leven, leren we de mind te gebruiken. We leren oordelen wat goed of fout zou zijn, we leren cognitieve vaardigheden, leren we een negatieve en beperkende gedachten en patronen aan, leren we dat; we niet goed genoeg, niet mooi, enz.... ZIJN. Hierdoor treden er verstoringen op in de harmonieuze Body, Mind & Soul eenheid en onze energieveld door wat we mee maken. Ook kunnen zich delen van onze ziel afsplitsen doordat we willen voldoen aan de verwachting van andere. We raken hierdoor steeds meer een stukje kwijt van de verbinding met ons diepere zelf met wie we ZIJN. Wanneer de harmonie verstoord kan dit een disbalans geven op fysiek, mentaal, emotioneel en of spiritueel niveau. 

Medium:
Een Medium is een paragnost die daarnaast contact kan maken en kan communiceren met diverse vormen van energieën en entiteiten. 

Paragnost:
Een paragnost hoeft geen medium te zijn en is helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend, helder ruikend of bezit meerdere of al deze vaardigheden.

Trainer:
Een trainer is iemand die zich op professionele basis bezighoudt met de prestaties van een persoon. In tegenstelling tot een coach ligt de nadruk bij een trainer vooral op de fysieke prestatie en veel minder op geestelijke en emotionele ondersteuning gerelateerd aan de prestatie

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu