Jouw innerlijke kracht en stem - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Jouw innerlijke kracht en stem

Trainingen & Workshops
Het hervinden van je innerlijke stem (ziel) en activeren van je innerlijke energieflow (krachtbron)
De diaphram chakra bevind zich bij het middenrif en is de "poort" tot het onbewuste.

De beweging van deze chakra bepaalt in welke mate we onszelf toestaan om onze innerlijke stem (ziel) te laten spreken. Hoeveel levensenergie we binnen laten op alle gebieden en niveaus. Dat bepaald in welke mate we ons openstellen voor onszelf, de omgeving, andere en hoe we in de wereld staan.

Wanneer we geboren worden hebben we een bewuste verbinding met onze innerlijke stem en krachtbron we weten van nature wat we nodig hebben om ons te laten groeien.
Helaas naar mate dat we opgroeien verliezen de meeste deze bewuste verbinding met hun innerlijke stem en krachtbron.

Door alles wat we leren gaan onze gedachten het overnemen. Hiermee leren we automatisch af te gaan op de stem van de mind. De stem van de mind laat je geloven dat wat je wilt dat, dat is wat je nodig hebt. Echter in de meeste gevallen komen we vroeg of laat bedrogen uit en blijkt wat we dachten niet is, dat wat we in onze essentie nodig hebben.

Deze verstoring in de bewuste verbinding met wie jij in essentie bent zorgt ervoor dat de roep (jouw innerlijke stem en krachtbron) van je hart geleid door de wijsheid van je ziel jou niet kan bereiken. Je hoort het niet, je voelt het niet, het ligt verstopt achter de poort van het onbewuste dus word de roep genegeerd. 

Hierdoor wordt je gevoelig voor invloeden van buitenaf. Je zit niet lekker in je vel, je hebt veel kleine en vage klachten op diverse niveaus en of gebieden het kan zelfs leiden tot een burn-out. Vaak denken we dat dit van buitenaf komt, maar eigenlijk komt het doordat je de poort naar je onbewuste bent vergeten.

Tijdens deze sessie gaan we de verbinding bewust heractiveren door bewust af te dalen naar de "poort" dat je verbind met het onbewuste. Dit is jouw gouden tempel waar je de roep van je innerlijke stem (ziel) kunt gaan horen. Wanneer je bewust verbonden bent en leert luisteren naar jouw krachtbron je innerlijke stem (je ziel) vind je de wijsheden die in jou liggen.
Praktische informatie:
Behandeling: 
Gouden Tempel
Duur: 2,5 uur
Kosten: € 125,00

Locatie:
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden
Telefoon: 06-13266211
(tussen 9.00 en 10.00 uur)
E-mail: info@mindfulbalance.nl
Ik wil graag een behandeling reserverenHoe ziet een Gouden Tempel sessie er uit?
Een gouden Tempel sessie is gebaseerd vanuit het sjamanisme. Tijdens deze sessie worden we bijgestaan door verschillende spirits en laten we ons leiden op sjamaanse healing drums. Omdat dit een persoonlijke sessie is, kan ik niet van te voren aangeven wat er precies gaat gebeuren. Tijdens deze sessie gaan we niet in trance wel zoeken we de zogenoemde still point op. Dit is een diepe intensieve ontspanning waarbij je alert en bewust aanwezig blijft.
  • Heractivering en verbinding met de aarde (grounding ritual)
  • Heractivering en verbinding met de energiestroom
  • Uitnodiging aan de mind om gedachten tot stilte te brengen en voorbereiden op het loslaten van beperkende en belemmerende gedachten
  • Uitnodiging aan het lichaam om tot diepeontspanning te komen
  • Fire circle: çlearings en opruimen
  • Heartbeat: Verbinding met de innerlijke ZIJNS flow. Dit is jouw unieke levensenergie ritme dat de body, mind & soul verbind in eenheid. We nodigen tevens de spirits uit om je bij te staan met hun kracht(en). Met jouw eigen unieke ZIJNS flow kun je de poort door om de reis te maken naar jouw gouden plek en de verbinding bewust te herstellen en jouw innerlijke stem en krachtbron bewust te her activeren.
  • Spirit Journey: De reis naar jouw Bouden tempel. Als je, je verbonden hebt met jouw unieke levensenergie ritme en de spirits uitgenodigd zijn kun je de poort door en je reis beginnen. Vanuit dit ritme kun je, je je mee laten voeren op de stroom van je zijns flow. Via jouw unieke levensenergie stroom bewandel je je pad naar jouw gouden plek en zal de verbinding en her activatie van onbewust gemaakt worden naar een bewuste verbinding.
  • Call back: Het bewust terug komen vanuit je goudenplek. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu