Activeren van het zelfherstellend vermogen - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activeren van het zelfherstellend vermogen

Alles bestaat uit energie en zowel je lichaam als hoofd heeft een eigen bewustzijn en kan negatieve ervaringen vastzetten in gedachten en in het lichaam. Dit noemen we blokkades in de stroom van de universele levensenergie. Als dat geblokkeerd raakt, raak jij geblokkeerd op één (of meerdere) gebied(en) van je leven. Op het lichaam en op het hoofd bevinden zich enorm veel drukpunten waarmee je deze blokkerende energie kunt ontladen en opruimen.

Heb jij een hoofd vol drukke gedachten? Heb je last van stress of een (beginnende) burn-out? Ben je vaak aan het piekeren en maak je je zorgen over dingen die nog moeten gebeuren? Heb je het gevoel dat je steeds achter de zaken aanholt? Draag je een groot verdriet met je mee? Heb je (pijn) klachten die maar niet over willen gaan? Ben je gevallen of ooit een ongeval gehad? Of ....... heb je ergens anders last van?

Grote kans dat je lichaam teveel aan negatieve energie hebt opgeslagen. Energetisch werken is hiervoor zeer krachtig en heilzaam om deze blokkades los te gaan laten op een ontspannen manier. Deze opgeslagen energie/blokkades kan zijn van nu maar soms kan het ook van langer geleden zijn. Het signaal (klacht) dat het lichaam geeft wil zeggen dat je dit mag gaan loslaten en opruimen. Hoe mooi is dat?
Praktische informatie
Ik werk alleen op afspraak
Telefoon: 06-13266211

Afspraak maken kan: via onderstaand formulier of 
op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur
Spreek indien ik je niet te woord kan staan de voicemail in dan bel ik je terug.


Locatie:
Petra Koppelaar
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden

E-mail: info@mindfulbalance.nl
En het enige wat jij hoeft te doen, is je ervoor openstellen. Op het hoofd en het lichaam zitten enorm veel energiepunten die corresponderen met een bepaald gebied op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. Je krijgt rust in je hoofd en je vertrouwen groeit. Je krijgt nieuwe energie om dingen aan te pakken en de kracht om knopen door te hakken. Op verschillende gebieden zal de harmonie worden hersteld, waardoor de dingen in evenwicht kunnen komen.

Het is een natuurlijke beweging om de harmonie in je energie te herstellen. Het voelt als thuis komen in jezelf!
Bij deze aanpak voelen mensen zich bevrijd en maken een enorme sprong in hun ontwikkeling waardoor ze kunnen groeien om tot bloei te komen. Het voelt als thuiskomen in jezelf. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles met meer gemak.

Wat als jij alles wat je besloten, beoordeeld en geconcludeerd heb over wat niet mogelijk is voor jou, in jouw leven, je bestaan, je lichaam en je toekomst zou laten gaan.....?

Wat als je met meer gemak en met plezier vanuit ontspanning je levensweg verder kunt bewandelen? Dit gaat vanzelf………….zodra je de verbinding en harmonie in jezelf hersteld. Wanneer je jouw natuurlijk evenwicht en de innerlijke motivatie hervind om onvoorwaardelijke vriendschap met jezelf te sluiten.

Wanneer dit gebeurt zul je inzichten verkrijgen met dat wat echt bij je past! 
Ik wil graag een afspraak makenDit kan wel eens een verrassend ander pad zijn om te gaan bewandelen dan dat jij tot nu toe dacht. Iets dat grotere mogelijkheden kan geven dan dat er nu voor jou beschikbaar is.

Hoe ziet een energetische sessie eruit?
Tijdens een energetische sessie blijft de kleding aan en lig je op een behandeltafel. Ik adviseer om makkelijk zittende kleding te dragen of in ieder geval kleding dat niet knelt. Voordat we beginnen hebben we altijd eerst een kort gesprek zodat ik me kan afstemmen op jouw energie, het moment, de klacht, probleem en of de situatie.
Met dat wat jij mij vertel ga ik ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk ontspanning ontstaat in je hoofd en lichaam. En stem ik me op jouw energiesysteem door in te voelen.

Op het hoofd en het lichaam zitten enorm veel energiepunten die corresponderen met een bepaald gebied op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. 

Jouw persoonlijke energiestroom, wie jij in essentie bent, de klacht, het probleem, situatie en of gebeurtenis bepaald welke techniek het beste bij je past om de harmonie in jouw energiestroom te herstellen en de blokkades op te ruimen. Hierdoor is een energetische sessie bijna altijd inzetbaar. 


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu