Magnetiseren - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Magnetiseren

Behandelingen
High sensitive, een magnetiserende gave en een sterk ontwikkelde kunde tot buitenzintuigelijke waarneming. 
Als kind al ervaarde Petra Koppelaar dat er meer is tussen hemel en aarde. En dat  ze "net even anders" een ander bewustzijn had. Door deze gave is ze sterk energetisch ontwikkeld.; Daarmee raakt ze de punten die nodig zijn aan, emotioneel, in je bewustzijn, op het lichaam, in je chakra of in de aura, om de energie weer te laten stromen. Hiermee zet ze de her creatie van harmonie in jou energiestroom (Yin & Yang) op de benodigde gebieden aan. Zodat je met meer gemak de balans kunt hervinden. Je gaat innerlijke rust, kracht en ontspanning ervaren. Dit zorgt ervoor dat je weer kunt gaan leven vanuit jouw wijsheid met dat wat je nodig hebt om te kunnen creëren wat jij wilt.
Natuurlijk evenwicht & harmonie
Wie voortdurend haast heeft, zichzelf continue voorbij loopt, teveel in het hoofd zit, fysiek, emotioneel of mentaal veel te verduren krijgt, lijdt veel vaker aan vage (pijn) klachten, vermoeidheid, weinig tot geen energie, stress enz..

Alles bestaat uit energie en het lichaam heeft een eigen bewustzijn en kan negatieve ervaringen vastzetten in het lichaam. Dit noemen we blokkades in de energiestroom. Als dat geblokkeerd raakt, raak jij geblokkeerd op één (of meerdere) gebied(en) van je leven. Dit kan vage (pijn) klachten geven waaraan geen medische oorzaken zijn verbonden. Grote kans dat je lichaam een hoeveelheid aan on- of bewuste stress heeft opgeslagen. Deze opgeslagen energie/blokkades kan zijn van nu maar soms kan het ook van langer geleden zijn. Het signaal (klacht) dat het lichaam geeft wil zeggen dat je dit mag gaan loslaten en opruimen. Hoe mooi is dat?

Magnetiseren is een natuurlijke beweging om last om te buigen naar kracht. En om thuis te komen in jezelf!
Bij deze aanpak voelen mensen zich bevrijd en maken een enorme sprong in hun ontwikkeling waardoor ze kunnen groeien om tot bloei te komen. Het voelt als thuiskomen in jezelf. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles met meer gemak.

Wat als jij alles wat je besloten, beoordeeld en geconcludeerd heb over wat niet mogelijk is voor jou, in jouw leven, je bestaan, je lichaam en je toekomst zou laten gaan.....?

Tijdens een Consult  werken we diepgaand aan dat wat je belemmert en of beperkt om los te laten. Opgeslagen (oude)  energieën gaan we opruimen. De blokkades worden op diverse niveaus zowel fysiek, mentaal en emotioneel opgeruimd en je krijgt een boost om je innerlijke kracht en rust weer te kunnen gaan ervaren. 

In het minste geval zul je direct meer innerlijke rust ervaren en zul jij je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Er zijn vele technieken op het gebied van energetisch werken. Ik ben gespecialiseerd in het werken met energie en ik bezit een paranormale gave. Hiermee kan ik me afstemmen op jouw energie en communiceren vanuit mijn buitenzintuigelijke waarnemingen. In overleg besluiten we samen hoe de afspraak eruit ziet. Vandaar dat deze afspraak altijd start met een kort gesprek voor de afstemming. 

Er zijn 3 soorten behandelingen 
  • Natural healing
  • Klassiek magnetiseren
  • Natural Relaxing flow 

Natural Healing intensief en diepwerkend. Is het tijd voor vernieuwe energie ben je klaar om los te gaan laten, op te gaan ruimen en thuis te komen in jezelf? Dan is dit de beste keuze! Gericht op loslaten, healing, verwerking, emotioneel evenwicht, rebalancing, zijnsverbinding op fysiek, mentaal, emotioneel en spiriruteel niveau.

Bewustwording van jouw potentie, wijsheid en kracht door verschillende processen "aan te zetten" in het lichaam op energetisch gebied. Deze processen helpen je met meer gemak dat los te laten. Daarnaast zijn er tools om het onbewuste dat vastgezet is op te ruimen. Doordat ik de bewuste communicatie open met het lichaam en de verbinding kan herstellen met je essentie (ziel) kan het energetische healen beginnen. Door in de vraag te blijven kan het lichaam gaan loslaten en kun jij "veilig" terug komen in je lichaam. Het "thuiskomen" in jezelf zorgt voor verlichting. 

De last mag zich om gaan buigen naar kracht. Dit geeft enorm veel ruimte en innerlijke rust. De ruimte kun je direct gebruiken voor andere mogelijkheden om je leven met meer gemak in te kunnen richten. Levensenergie loopt via de meridianen door het lichaam chakra's (levenswielen) zorgen ervoor dat deze stroom gelijkmatig door het lichaam stroomt. 

Ieder mens heeft positieve en negatieve energie door zijn of haar lichaam stromen. Is deze energie verstoort en is er dus meer negatieve energie aanwezig dan positieve energie, dan kan men last krijgen van "vage" (pijnlijke) lichamelijke en of mentale klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoofdpijn, vastzittende schouders of een druk op de maag, niet lekker in je vel zitten enz.. Wist je dat het lichaam duizende punten heeft om de stroming te ondersteunen en te versterken?

Hierbij wordt het lichaam uitgenodigd om weer zo veel mogelijk te gaan functioneren zoals het bedoeld is, en wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Vanuit een holistische visie is – lichaam en geest één. Het is verder kijken dan de klacht door te kijken naar de oorzaak. In ons hoofd is de klacht vaak al opgelost, echter staan onze cellen nog in de “oude stand.” De stand van overleven. 

Het vinden van jouw natural flow ritme dat is wat ik doe en me op afstem. Dit ritme uit zich als een golf die in het hele lichaam voelbaar is voor mij. Dit ritme mag je beschouwen als de ademhaling van het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel regelt de werking van alles wat er in ons lichaam gebeurt. Daarmee is deze natuurlijke bio ritme, naast de ademhaling en de hartslag, de derde primaire levensfunctie in ons lichaam.

In de loop van ons leven slaat het lichaam allerlei trauma’s (groot en klein) op, zowel lichamelijk als emotioneel. Zo’n trauma kan opslaan in een zogenaamde energie- cyste die op den duur klachten kan gaan veroorzaken. Tijdens een natual Healing consult kijken we naar zo’n cyste. Is deze cyste, deze verkramping nog nodig of mag het ontspannen? Dit gebeurt dmv diverse technieken.

Tijdens een Natural Healing consult treden zogehete stillpoints op dit zijn zeer korte periodes waarbij het ritme vrijwel stil ligt en het denken wordt stopgezet. De vrijgekomen energie uit de hersenen wordt gebruikt voor het herstel van het lichaam, het oplossen van de energiecyste en het optimaal laten stromen van de levensenergie door het lichaam.

Klassiek magnetiseren. Heb jij last van chronische vermoeidheid, vage (pijn) klachten zonder duidelijke oorzaak of stress gerelateerde klachten? Dan is dit de beste keuze voor jou!
Dit is klachtgerichte handoplegging vanuit een holistische visie. Met klassiek magnetiseren kunnen we ondersteuning bieden en aan het zelfgenezend vermogen en van het lichaam en idt positief bevorderen om zo goed mogelijk weer tot herstel te kunnen komen. Magnetiseren valt onder alternatieve geneeswijze en net als accupunctuur word er gewerkt met de levensenergie banen in het lichaam. Met magnetiseren kan het zijn dat er gewerkt word in de aura of op de chakra's om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te bevorderen zover dat mogelijk is. 

Natural Relaxing flow één bijzondere vorm om te ontspannen vanuit jouw innerlijke en natuurlijk ritme. Ben jij toe aan échte ontspanning vanuit jouw eigen natuurlijke innerlijke rust? Dit werk dieper en ontspannender dan een massage. Dan is deze natuurlijke stress reducerend alternatief de beste keuze voor jou!
Ook zonder aanwijsbare klachten kan men een behandeling uitvoeren voor de innerlijke rust en het bevorderen van de positieve energie. Indirect wordt er op het hele lichaam gewerkt omdat alles in het lichaam met elkaar verbonden is via het bindweefsel. Ook de organen, spieren, pezen, gewrichten en botten bewegen mee. Via zachte aanrakingen en uitnodiging wordt contact gemaakt met het natuurlijke ritme van jouw lichaam. Hierdoor wordt het lichaam uitgenodigd om spanningen los te laten.Door deze ontspanning krijgt het lichaam letterlijk meer ruimte en voor innerlijke rust en diepe ontspanning waardoor men zich na afloop vitaler en energieker voelt. Dit is een bijzondere intense en diepe vorm van ontspannen. Je lichaam word uitgenodigd om vanuit iedere cel de innerlijke rust te herinneren die we allemaal van nature bezitten. Helaas ontstaat er een flinke sapnnings/stress ruis waardoor deze verbinding met jouw innerijke rust en kalmte verloren gaat door de jaren heen. Met een natural relaxing flow consult ga ik aan de slag om deze spannings/stress ruis zo goed mogelijk weg te halen. 

Ik ben blij dat deze natuurlijke manier van blokkades behandelen en ontspanning steeds meer ‘gewoon’ gevonden wordt. Het is namelijk al zo oud als de weg naar Rome!


Boek nu


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu