De Salon - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De Salon

Bent u op zoek naar rust en ontspanning?
Wellness is vooral het zoeken naar een balans op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in een hectische maatschappij. Wil jij jouw evenwicht, innerlijke rust en kracht herstellen? Dat kan op een hele prettige en ontspannen manier. The time to relax is, when you don't have the time for it!

In mijn wellness salon Mindful Balance bied ik het beste op het gebied van wellness en werk uitsluitend met de beste natuurlijke producten van topkwaliteit.

Van nature bezit ik helende handen, ben ik paragnost, en een allround specialist op het gebied van burn-out, healing, massage, mindfulness, ontspanning en stress. 
Persoonlijke en rustgevende sfeer
Wanneer was het de laatste keer dat JIJ een moment voor jezelf hebt gehad?
Grote kans dat je wat langer na moet denken over deze vraag of dat je tot de conclusie komt nog nooit. We doen tegenwoordig enorm ons best gezond te blijven en ons fit te voelen: sporten gezond eten, mediteren noem het maar op. Maar om op een liefdevolle, vriendelijke, ontspannen wijze aandachtig de tijd voor jezelf te nemen komt in dit rijtje meestal niet voor. 

Tijd voor jezelf in de vorm van een wellness behandeling  word vaak gezien als een luxe. Maar vandaag de dag is het helemaal geen overbodig luxe meer
Met de huidige hectiek van de maatschappij en de gekte van alle dag is het nodig om goed voor jezelf te zorgen. Met een behandeling van wellness salon Mindful Balance zorg je naast het bevorderen van de algehele welzijn, vitaliteit, gezondheid en weerstand  er eveneens voor, dat je goed in je kracht blijft staan of weer komt te staan en dat je sneller de balans kunt hervinden. 

Klinkt goed allemaal hé? Verplicht ontspannen voor je gezondheid, wat wil je nog meer :-) Dus wat let je; boek eens wat vaker een afspraak voor jezelf

Maak snel een afspraak en ervaar het zelf.
Via het menu "online afspraak" kunt u direct in mijn agenda online een afspraak maken op het moment dat het u uitkomt. Ook kunt u de afspraken app voor android en ios gratis downloaden voor op uw telefoon, tablet of ipad. (zoek op mindful balancee in de store). 

Bezoek jij regelmatig mijn salon voor een massage of healing consult? Dan krijg je als dank een leuke korting en dit kan flink oplopen. Kijk voor meer informatie hierover onder de link tarieven of klik hierDe salon word hoofdzakelijk bezocht door vrouwen maar uiteraard zijn mannen eveneens van harte welkom. 
Voor alle duidelijkheid ik geef geen erotische behandelingen!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu