De behandeling - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De behandeling

De behandeling
Tijdens een behandeling blijft de kleding aan en lig je op een behandeltafel. Het is beter om makkelijk zittende kleding te dragen of in ieder geval kleding dat niet knelt.

Voordat we beginnen hebben we altijd eerst een kort gesprek zodat ik me kan afstemmen op jouw energie, het moment, de klacht, probleem en of de situatie. 
Van hieruit ga ik holistisch healen. Dat wil zeggen dat ik niet alleen luister naar dat wat je zegt, maar dat ik kijk, werk en luister naar wie jij in in je essentie bent. Om vanuit jouw energiestroom (flow) de harmonie zo goed mogelijk voor het evenwicht dat nodig is te herstellen. 

Op het hoofd en het lichaam zitten enorm veel energiepunten die corresponderen met een bepaald gebied op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en of spiritueel niveau. Jouw persoonlijke energiestroom, wie jij in essentie bent, de klacht, het probleem, situatie en of gebeurtenis bepaald welke werkmethode het beste is om de harmonie in jouw energiestroom te herstellen en de blokkades op te ruimen.

Doordat er zoveel energiepunten op het hoofd en lichaam zitten is het onmogelijk om op te noemen waar je healing voor in kunt zetten. Daarbij heb ik een natuurlijke gave om met energie te communiceren en te werken. Hieronder vind je dan ook slechts een kleine gedeelte van de mogelijkheden voor een behandeling. Vandaar dat er altijd een persoonlijk gesprek is voordat we beginnen zodat ik me helemaal kan afstemmen op daar waar jij voor komt. 

Enkele methodes die ik kan gebruiken tijdens een behandeling.
Access Bars
Het leven leiden waar je van droomt

Blijf je hangen in oude patronen? Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Ben je moe en heb je weinig energie? Wil je nu eindelijk stappen zetten op weg naar een nieuwe toekomst? 
Dan is Access Bars dé manier om daarmee te beginnen!
Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor krijg je nieuwe energie en ontstaat er rust en ruimte. Deze ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je naar verlangt.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel, terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. Deze punten zijn verbonden met levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: vreugde en verdriet, geld, relaties, ziekte en gezondheid en nog veel meer. Op al deze gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd. Ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe JIJ in elkaar zit. 

Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lichaam. Wanneer de behandelaar nu de plek op het hoofd aanraakt die correspondeert met zo’n levensgebied, kan jouw lichaam de oude ballast loslaten. Moeiteloos en met gemak!

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven ten goede.
BMM behandeling: Hoe meer JIJ kan jij zijn?
Ontdek je unieke zelf

Heb jij vaak het gevoel dat je anders bent? Voel je je niet op je gemak bij andere mensen?  Heb je het gevoel dat je je best moet doen om erbij te horen? Dan is deze behandeling iets voor jou!

Biomimetisch is wat je in het lichaam vastzet in een poging om anderen na te doen of te begrijpen. Het is een natuurlijke vaardigheid van het lichaam om zich aan te passen aan de rest van de wereld. Ons lichaam heeft het natuurlijke vermogen om zich aan te passen aan zijn omgeving. Wanneer je deel uitmaakt van een groep, of dat nou gezin, familie, school of werkomgeving is, krijg je te maken met de regels en gebruiken van deze groep. Dan kun je ervoor kiezen om je aan te passen, of je ertegen verzetten. 

Maar ook wanneer je je ertegen afzet, ben je er actief mee bezig.
Veel mensen – vooral vrouwen – hebben de neiging zich te verplaatsen in iemand anders. Wanneer je iemand wilt begrijpen vanuit een intellectueel of energetisch oogpunt, ga je op de golflengte zitten van de ander. Dat vereist dat je die overeenkomsten in jouw lichaam vastzet om vanuit jouw zienswijze helderheid te krijgen over hun zienswijze.

Op dat moment ga je weg bij jezelf. Je bent jezelf niet meer. Jouw lichaam zal de gelijkenissen opslaan in zijn geheugen. Hoe vaak hebben we niet onze ouders proberen te begrijpen, onze collega’s, onze partner(s), onze kinderen, etc. We hebben zo hun standpunt gekopieerd, ook om hen zo een goed gevoel te geven over hunzelf. Was dit behulpzaam? Nee. Er veranderende niets, alleen jij.

BMM (biomimetic mimicry) heeft te maken met de veranderingen die optreden in ons lichaam wanneer we iemand gaan nabootsen. Het treedt op als je iemands gedrag probeert te kopiëren, of de ander probeert te begrijpen door in zijn of haar schoenen te gaan staan. 

Met dit proces kan je dit loslaten uit je lichaam en zo omzetten wat niet van jou is. Tijdens de behandeling maak je de de effecten van de nabootsing ongedaan en kun je weer functioneren als jezelf.

Wil jij ook
 • Meer jezelf zijn.
 • Je eigen keuzes maken
 • Doen wat bij jou past
 • Je dromen waarmaken
Cellular Memory behandeling: Heb jij klachten die maar niet overgaan? 
Is er een deel van je lichaam dat telkens weer op een negatieve manier aandacht vraagt? Heb je een blessure opgelopen, of is er sprake van inwendig of uitwendig littekenweefsel? Dan kan Cellular Memory verbetering bieden.

Alles wat je in je leven meemaakt, wordt opgeslagen in het geheugen van van je lichaam. Je kunt het vergelijken met een harde schijf, waarop je informatie opslaat. Deze informatie nestelt zich in de cellen en van daaruit heeft het invloed op hoe jouw lichaam zich gedraagt en hoe het reageert op bepaalde situaties. Wanneer je het cellulaire geheugen (de harde schijf) de kans geeft zichzelf op te schonen, komt er ruimte voor nieuwe ervaringen. 

Cellular memory is een lichaamsproces van Access Consciousness. Het wordt gebruikt om het geheugen van de lichaamsscellen terug te draaien. Daardoor kunnen beschadigingen aan het lichaam verbeterd en zelfs genezen worden.

Wanneer het lichaam een fysiek trauma oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd. Door de verandering werken de cellen niet meer optimaal. Met behulp van cellular memory kan het geheugen van deze cellen worden opgefrist en kunnen de cellen hun oorspronkelijke functie weer uitoefenen.

Deze behandeling kan worden ingezet bij een blessure, fysiek trauma of littekenweefsel op en onder de huid. In feite kan het voor elke lokale lichamelijke klacht worden gebruikt. Het is een dynamisch process dat het lichaam de kans geeft om te helen.

Vaak wordt dit process in combinatie met een ander process gebruikt (bijvoorbeeld Access Bars) voor het beste resultaat.
Wil jij ook:
 • Met een schone lei beginnen
 • Teruggaan naar je natuurlijke staat
 • Afrekenen met pijn en trauma
 • Ruimte maken voor nieuwe ervaringen?
Communion with EARTH behandeling: Verbind je met je eigen natuur
Ken je het gevoel dat je hebt als je een heerlijke boswandeling hebt gemaakt? Je staat weer stevig met beide benen op de grond, je hoofd is helder en je hebt zin om dingen aan te pakken. Stel je voor dat je dat gevoel elke dag zou kunnen hebben, waar je ook bent. 

Zou je dat willen?
In deze drukke maatschappij met overvolle agenda’s zijn we het contact met onszelf kwijtgeraakt. We hebben geen tijd, of nemen geen tijd om regelmatig naar buiten te gaan. Daardoor sluiten we onszelf af van een belangrijke bron van energie en levensvreugde.

De meeste mensen leven in hun hoofd en zijn vergeten dat zij ook nog een lichaam hebben dat aandacht en zorg nodig heeft. Zoals een klein kind dat geen aandacht krijgt vervelend gaat doen, zo gaat het lichaam ‘zeuren’ om aandacht. Wanneer je het geen aandacht geeft, kunnen er klachten en kwaaltjes ontstaan die, als ze genegeerd worden, kunnen uitmonden in ziekte.

Access Consciousness heeft meer dan 50 energieën ontdekt, die het lichaam kunnen faciliteren om veranderingen teweeg te brengen. Deze energieën stellen het lichaam in staat om zichzelf te herstellen. Elk lichaamsproces heeft een andere uitwerking en werkt door op een ander levensgebied.

Communion with Earth is een simpel lichaamsproces, waarmee je de verbinding kunt herstellen met jezelf en met je omgeving. Dit proces opent de deur naar een meer krachtige verbinding met de aarde, zodat je steviger staat en beter bestand bent tegen de uitdagingen van het leven. 

Je gaat met meer gemak creëren, hebt minder last van klachten en kwaaltjes en pijn verhuist naar de achtergrond of kan zelfs helemaal verdwijnen.
Energetic Facelift behandeling: Een jonge en frisse uitstraling
Wil jij er jong uit blijven zien en een vitale, gezonde uitstraling hebben? Voel je er niets voor om je gezicht kunstmatig strak te laten trekken? Heb je geen zin in botox en fillers? 
Dan is de Energetic Facelift iets voor jou!
Energetic Facelift is een diep ontspannend en verzorgend lichaamsproces. 

Meer dan 28 verschillende energieën worden aangezet tijdens de behandeling. Daardoor werkt het niet alleen door in het gezicht, maar krijgt het hele lichaam een lift, waarbij ook alle organen en weefsels worden meegepakt.

Deze behandeling zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen van binnen en van buiten. 
Het revitaliseert je cellen, ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering en vermindert het oordeel naar je lichaam. Het reinigt, verzacht, verstevigt en verjongt.
En dat is te zien! Wie wil er nou niet een stralende huid, uitgeruste blik en vermindering van rimpels en wallen? En daar komt geen apparatuur aan te pas! Enkel een zachte aanraking van het gezicht, de hals en het bovenlichaam.

Na afloop voel je je heerlijk ontspannen, je hebt een heleboel ballast losgelaten en je ziet er blozend en stralend uit.
Wil jij ook:
 • Een gezonde, vitale uitstraling
 • Een blozende, stralende huid
 • Minder rimpels en wallen
 • Beter in je vel zitten
 • Jonger geschat worden
Gun jezelf dan zo’n heerlijke behandeling. Voor een blijvend effect is het aan te raden de behandeling in het begin een aantal malen te herhalen.
Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze facelift voor het gehele lichaam? 
Laat het me weten en we maken samen een afspraak.
Magnetiseren
Hierbij werk ik hands on, op chakra en of aura niveau en word je hele energiesysteem mee genomen. Vaak als er een onduidelijke rede is waardoor je "vastloopt" dan is dit een prachtige healing techniek om de energiestroom weer in harmonie te herstellen. Het werkt daar waar het nodig is en zal je inzichten geven voor dat wat JIJ nodig hebt om het evenwicht te herstellen. 

Magnetiseren is zowel een reading als healing behandeling. Hier is mijn natuurlijke gave om energie te voelen, te lezen en er mee te werken een enorme kracht en inspiratiebron om het bewustzijn te verruimen. 
MTVSS behandeling: Geef je immuumsysteem een boost
Ben je vaak moe en lusteloos? Heb je geen zin om dingen te doen? Kun je de hele dag wel slapen en lig je ’s nachts wakker in bed? Heb je last van (pijn)klachten die maar niet over lijken te gaan? Dat kan een teken zijn dat je immuunsysteem niet optimaal werkt. 

Je kunt dit herstellen door je immuunsysteem een boost te geven. Dit doe je met MTVSS van Access Consciousness. Het gaat over alle dingen die je van deze realiteit hebt opgeslagen en vastgelegd in je lichaam, op de manier waarop je je lichaam hebt vastgezet en zo ‘vastzit’ in deze realiteit. Het eerste wat je met MTVSS doet, is het opbouwen van je immuunsysteem, zodat er weer iets anders kan verschijnen in je leven.

Ons lichaam is een ingenieus instrument dat het vermogen heeft zichzelf te regenereren. Deze bijzondere eigenschap wordt ook wel het zelfherstellende vermogen genoemd. Door allerlei omstandigheden (trauma, stress, overbelasting, slechte eetgewoonten, te weinig slaap) kan het immuunsysteem verzwakt raken, waardoor de machine haperingen gaat vertonen. Het is alsof je zelf een spaak tussen het wiel steekt en dan verbaasd bent dat je op je gezicht valt.

Het goede nieuws is dat er iets aan te doen is. Je kunt het zelfhelende vermogen in ere herstellen. Door een aantal gebieden op het lichaam aan te raken, die corresponderen met onder meer het endocriene systeem en het hormonale systeem, zet je de energie weer ‘aan’ en gaat alles weer stromen.

Als gevolg daarvan kunnen pijnklachten afnemen en soms zelfs helemaal verdwijnen, de energie neemt toe en je gaat als vanzelf beter voor je lichaam zorgen. Een man stopte met roken na een behandeling met MTVSS. Een vrouw meldt dat zij na de behandeling bewuster ging eten, omdat zij beter aanvoelde wat haar lichaam nodig had. Daardoor viel zij af zonder een dieet te volgen.

MTVSS zorgt ervoor dat je beter gaat luisteren naar de signalen van je lichaam. Je lichaam krijgt een stem en je voelt dat je die niet meer kunt en wilt negeren. Wanneer jij goed zorgt voor je lichaam, zorgt je lichaam goed voor jou. Dat klinkt logisch, toch?

Je kunt MTVSS inzetten voor de behandeling van allerlei fysieke klachten, maar bijvoorbeeld ook voor allergieën, gewrichtspijnen, spijsverteringsklachten en omgevingsgevoeligheid. Wat MTVSS ook doet, is het hertellen van de 'blue-print' van je lichaam, mocht dat verstoort zijn, om welke reden dan ook (trauma, invloeden van buitenaf, ziektes, medicijngebruik, e.d.).
Wil je ook
 • Betere weerstand
 • Meer energie
 • Minder pijn
 • Meer plezier
 • Diepe ontspanning
 • Beter contact met je lichaam?
REIKI behandeling: Rust in het hoofd, lichamelijke diepe ontspanning en een energie boost!

Een Reiki sessie geeft rust, balans en energie. Het maakt je hoofd leeg en creëert ruimte voor nieuwe dingen. Na afloop kun je je totaal ontspannen voelen, of energie hebben voor tien!
Reiki is een vorm van hands on energie-overdracht, waarbij je contact maakt met een bron van zachte, liefdevolle en ondersteunende energie. 

Het enige wat jij hoeft te doen, is je openstellen om deze helende energie te ontvangen.

Je krijgt rust in je hoofd en je vertrouwen groeit. Je krijgt nieuwe energie om dingen aan te pakken en de kracht om knopen door te hakken.
Ben jij eraan toe om terug te keren naar jouw krachtbron? 
TSS behandeling: Reken af met een burnout, stress of een emotionele periode in je leven. 
Heb jij iets schokkends meegemaakt? Iets dat jouw leven op zijn kop heeft gezet, waardoor er een ‘ervoor’ en ‘erna’ is ontstaan? Dit kan een burn-out zijn, een scheiding, een verontrustende diagnose of een ongeluk. De herinnering daaraan draag je mee in je lichaam en is opgeslagen in het celgeheugen. Daardoor vertrek je steeds vanaf dit punt en is het lastig om een andere weg in te slaan.

Ben jij eraan toe om de bladzijde om te slaan en een nieuwe start te maken? Wil je alles loslaten wat jou belemmert om die donkere periode achter je te laten? Lijkt het je heerlijk om onbelast en onbelemmerd verder te gaan op jouw levenspad? Hebben (Pijnlijke) herinneringen zich vastgezet in je lichaam en je kan aan niets anders denken dan daaraan. Dan is Trifold Sequencing System (TSS) iets voor jou!

Dit lichaamsproces van Access Consciousness rekent hiermee af. Het wordt vaak ingezet bij een emotionele gebeurtenis, stress volle periodes, mentale belasting en of bij een dreigende burnout of herstel ervan, maar kan ook goed werken bij fysieke klachten, vooral als de oorzaak daarvan ligt in emotionele gebeurtenissen, waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurd zijn. Je zit gevangen in een oud verhaal en je lichaam reageert daarop door klachten te manifesteren die horen bij dat verhaal.

TSS zorgt ervoor dat je uit die vicieuze cirkel van pijn, angst en beperking kunt stappen, waardoor je letterlijk met een schone lei kunt beginnen. De gebeurtenis kan niet worden uitgewist, maar wel de gevolgen ervan voor jouw lichaam en geest.

Wat als je dit met een hands-on proces kunt veranderen? Wat als je oude (nare, pijnlijke) informatie, als gevolg van een gebeurtenis, uit het lichaam kunt halen, zodat het weg is en men weer in staat is een nieuw leven op te bouwen? Welke leeftijd dan ook, welke situatie dan ook. Alles kan.

Wil jij ook:
 • Minder pijn
 • Meer bewegingsruimte
 • Minder angst
 • Onbelemmerd doen wat je wilt?
Zero zum of trauma behandeling: Be Free, as you're suppose to be!

‘Zero-sum of trauma’ is een hands-on-bodyproces voor wanneer het lichaam getraumatiseerd is, om welke reden dan ook.
Het maakt het effect van cumulatief trauma op het lichaam ongedaan.

De behoefte eraan ontstaat bij herhaald trauma, wanneer je gewend raakt aan de pijn waarmee je leeft, en meer en meer trauma ervaart, totdat aftakeling optreedt.

Het ‘zero-sum of trauma’-proces maakt datgene ongedaan wat het trauma op zijn plaats vastzet. Vaak voel je beweging of schokjes in het lichaam doordat het lichaam zich wil zetten in zijn eigen setting en harmonie om optimaal te kunnen functioneren.

‘Zero-sum of trauma’ kan worden gebruikt in geval van onopgeloste pijn of bewegingsbeperking bij iemand met een voorgeschiedenis van trauma, met name herhaaldelijk trauma of letsel. Dit kan zowel van toepassing zijn op atleten als op degenen die lichamelijk werk doen dat intensieve inspanning of overmatige inspanning vereist.

Wat er lijkt te gebeuren is dat het lichaam zich na het trauma of letsel (op welk gebied dan ook) aanpast aan een nieuw niveau van pijn en verminderde functie, alsof dat normaal is. Degenen die dit soort activiteiten doen, hebben vaak de neiging om te wennen aan dit niveau van pijn of verminderde functie. Ze gaan door met de activiteit, en voegen zo extra trauma toe aan het lichaam. Alle soorten herhalende stress-stoornissen (repetitive stress disorders) vallen in deze categorie.

Wat gebeurt met het lichaam als het herhaaldelijk trauma heeft ervaren, is dat het zich aanpast aan een nieuw niveau van pijn en dan vanuit daar gaat functioneren. Je 'voelt' het eigenlijk niet, terwijl het er wel is.

Als je al vaker "trauma" hebt gehad, raakt je lichaam gewend aan de 'pijn' waar het mee leeft (op welk vlak dan ook) en stapelt het zo op.

Zo stapelt het steeds meer trauma op, tot je steeds zwakker en kwetsbaarder wordt. Het Zero Sum of Trauma Body Proces lost de opgestapelde trauma op, zodat je lichaam weer vrij wordt. Het haalt de shock en trauma uit het lichaam.

Ben jij klaar met onopgeloste pijnen en wil je weer vrij in je lichaam zijn?  Maak dan een afspraak voor een zero zum of trauma behandeling
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu