De behandeling - Wellness Salon

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De behandeling

Een behandeling komt het best tot zijn recht indien je comfortabele kleding draagt. 

Tijdens de behandeling worden energetische technieken gebruikt en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Door middel van het voelen en 'luisteren' met de handen naar de beweeglijkheid en kwaliteit van jouw energie en de innerlijke flow ritme word de disharmonie vastgesteld. Tegelijkertijd worden hierdoor spanningen en blokkades weggenomen. 

Soms heb je even het gevoel dat je weg bent geweest. Dat is een goed teken. Het hoofd gaat even uit. Onze hersenen gebruiken namelijk ongeveer 80% van onze energie. 

Wanneer het denken wordt stopgezet komt er energie vrij die je lichaam kan gebruiken voor herstelwerkzaamheden. Als er een nog niet opgeloste blokkade wordt gevoeld, welke een energetische emotionele historie heeft, is puur lichamelijk werk niet voldoende. Dan is het mogelijk voor mij om rechtstreeks met deze energie | emotie te praten. 

Soms ervaar je een therapeutisch impuls zoals het vrijkomen van kou of een koude rilling. Hikken, gapen, boeren en een borrelend geluid kunnen ook een gevolg zijn van een therapeutisch impuls. Dit kan maar hoeft niet als dit niet gebeurt wil dat niet zeggen dat er geen beweging in gang word gezet. 

De ene keer volstaat een enkele behandeling, maar vaak zijn meerdere sessies gedurende een bepaalde tijd nodig. Uiteraard wordt dit in overleg besproken, afhankelijk van wederzijdse ervaringen en reacties.

Bij een eventuele vervolgbehandeling zit altijd tussen de behandelingen een rustperiode, dit om het zelfherstellend vermogen van het lichaam de ruimte te geven om de juiste harmonie te hervinden. 

Bij fysieke pijn klachten kan het zijn dat ik ondersteunend gebruik maak van diverse diepwerkende massagetechnieken incombinatie met een etherische olie. Dit gaat altijd in overleg.

Voor de beste resultaten is het verstandig om na de behandeling niet direct voluit weer aan de slag te gaan maar om even een moment van rust in te lassen. Doordat deze behandeling diepwerkend is en om afvalstoffen uit het lichaam af te voeren, is het belangrijk om voldoende water te drinken. Een behandeling werkt nog 3 tot maximaal 14 dagen drink ook in deze periode zeker voldoende water.  

Maak nu een afspraak via het contactformulier, whats app of bel naar 06 - 132 66 211
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu