Communion with Earth: Natuurlijke verbinding - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Communion with Earth: Natuurlijke verbinding

Energetische healing sessies
Verbind je met je eigen natuur
Ken je het gevoel dat je hebt als je een heerlijke boswandeling hebt gemaakt? Je staat weer stevig met beide benen op de grond, je hoofd is helder en je hebt zin om dingen aan te pakken. Stel je voor dat je dat gevoel elke dag zou kunnen hebben, waar je ook bent. 

Zou je dat willen?
In deze drukke maatschappij met overvolle agenda’s zijn we het contact met onszelf kwijtgeraakt. We hebben geen tijd, of nemen geen tijd om regelmatig naar buiten te gaan. Daardoor sluiten we onszelf af van een belangrijke bron van energie en levensvreugde.

De meeste mensen leven in hun hoofd en zijn vergeten dat zij ook nog een lichaam hebben dat aandacht en zorg nodig heeft. Zoals een klein kind dat geen aandacht krijgt vervelend gaat doen, zo gaat het lichaam ‘zeuren’ om aandacht. Wanneer je het geen aandacht geeft, kunnen er klachten en kwaaltjes ontstaan die, als ze genegeerd worden, kunnen uitmonden in ziekte.

Access Consciousness heeft meer dan 50 energieën ontdekt, die het lichaam kunnen faciliteren om veranderingen teweeg te brengen. Deze energieën stellen het lichaam in staat om zichzelf te herstellen. Elk lichaamsproces heeft een andere uitwerking en werkt door op een ander levensgebied.

Communion with Earth is een simpel lichaamsproces, waarmee je de verbinding kunt herstellen met jezelf en met je omgeving. Dit proces opent de deur naar een meer krachtige verbinding met de aarde, zodat je steviger staat en beter bestand bent tegen de uitdagingen van het leven. 

Je gaat met meer gemak creëren, hebt minder last van klachten en kwaaltjes en pijn verhuist naar de achtergrond of kan zelfs helemaal verdwijnen.Praktische informatie:
Behandeling: 
Communion with Earth
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 65,00

Locatie:
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden
Telefoon: 06-13266211
(tussen 9.00 en 10.00 uur)
E-mail: info@mindfulbalance.nl
Ik wil graag een behandeling reserveren 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu