Coaching - Mindful Balance

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Coaching

Albert Einstein zie ooit: "het is waanzin om te willen geloven dat door het zelfde te blijven doen je andere uitkomsten, mogelijkheden of veranderingen kunnen creëren".

Bij een disbalans is het belangrijk om anders met jezelf, je omgeving, gedachten, grenzen, energie en lichaam om te leren gaan. 

Dit leer je niet door er alleen over te praten, maar door te gaan doen en het te gaan ervaren. 
Tijdens een coaching traject gaan we zowel praten als ervaren. Vanuit gesprekstherapie gaan we persoonsgericht kijken wat nodig is. Hierbij blijven we realistisch en werken we vanuit kennis en kunde. Ik begeleid je naar bewustzijns verruiming, inzichten en ondersteun daar waar nodig is om stappen te maken naar groei en ontwikkeling. 

Dit is maatwerk hoe een traject er voor jou precies uitziet, is geheel afhankelijk van de benodigde hulpvraag en de impact van de ontstane disbalans. De tijdsduur is afhankelijk van jouw motivatie, inzet en bereidheid om je bewustzijn te verruimen, andere mogelijkheden te benutten en in hoeverre jij écht naar jezelf wil en durft te kijken. Eerlijkheid en openheid naar jezelf is nodig om de disbalans aan te kunnen gaan pakken om te groeien van last naar kracht! 

Op zijn minst verminderen we de disbalans en kun jij beter omgaan met stress. In het beste geval ervaar je geen disbalans meer en heb jij genoeg tools om stress hanteerbaar te houden voor jezelf, waardoor de kans op terugval aanzienlijk verminderd. 

Mindful Balance bied de volgende vormen van coaching aan
  • Burn out & Stress Coaching
  • Coaching bij ASS
  • Life Coaching
  • Verzuim & Re intergratie Coaching
  • Wandel Coaching 

Locatie:
  • Mindful Balance
  • Ambulant (thuis of op het werk)
  • Combinatie hiervan

Het kan zijn dat jouw werkgever bereid is om dit traject voor jou in zijn geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Vaak zijn er vanuit verzuimpreventie of persoonlijke coaching budgetten mogelijkheden hiervoor. Informeer hiernaar zelf bij je werkgever naar de mogelijkheden. Indien de werkgever de kosten betaald hanteer ik het zakelijk tarief. 

Je mag vrijblijvend een afspraak maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Dit kan via het contactformulier op deze website of telefonisch op 06 - 132 66 211
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu