Coaching - Mindful Balance

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Coaching

Als je altijd het zelfde blijft doen wat je altijd deed zal er nooit iets veranderen! Ben jij ergens onderweg "vastgelopen" en is er een disbalans ontstaan?

Albert Einstein zie ooit: "het is waanzin om te willen geloven dat door het zelfde te blijven doen je andere uitkomsten, mogelijkheden of veranderingen kunnen creëren"

Bij een disbalans is het belangrijk om anders met jezelf, je omgeving, gedachten, grenzen, energie en lichaam om te leren gaan. Dit leer je niet door er alleen over te praten, maar door te gaan doen en het te gaan ervaren. 
Welkom bij Mindful Balance
Ieder mens is anders vandaar dat ook iedere aanpak anders zal zijn. Vanuit een holistische visie bekijken we wat er nodig is om tot balans herstel te komen of dat wat je nodig hebt ter ondersteuning om beter je grenzen te bewaken om met meer gemak met een disbalans om te leren gaan.
Dit is voor iedereen haalbaar!

Het vraagt echter wel, om een bewuste keuze! De keuze om meer uit het leven te willen halen met de bereidheid om te gaan ontvangen en je open te stellen voor andere mogelijkheden. Samen bouwen we aan het creëren van een open houding met vriendelijke opmerkzaamheid, die meer concentratiekracht en kalmte creëert. Zo kom je in een positieve spiraal terecht die ook je relaties met anderen gunstig beïnvloedt – je bent immers rustiger, veerkrachtiger, flexibeler, bewuster in de omgang. Zo genereer je ruimte voor creativiteit en mogelijkheden. We werken ervaringsgericht met oefeningen, reflectie en verdiepende stilte.

Opmaat
Ieder mens is uniek en anders dit geld zeker voor begeleiding of ondersteuning opmaat. Hierbij sta jij als mens centraal en kijken we vanuit de mogelijkheden met dat wat nodig is hier en NU! Samen vormen we een stappenplan vanuit inzichten dat inspireert, motiveert en jou stimuleert om stappen te gaan zetten om tot ontwikkeling te komen en te groeien naar herstel. Hierbij nemen we mee wat voor jou nodig is om terugval te minimaliseren en of te voorkomen.

Locatie:
  • Op mijn kantoor
  • Ambulant (bij jou thuis)
  • Op de werkvloer
  • Of een combinatie hiervan
Dit is van een aantal factoren afhankelijk en dat wat nodig is. We zullen hier samen naar kijken en overleggen wat het beste past en dat wat nodig is.

Betaling door de werkgever
Het kan zijn dat jouw werkgever speciale budgetten voor coachtrajecten of een ziekteverzuimplan heeft voor werknemers. Van hieruit kan een werkgever in zijn geheel of gedeeltelijk bijdragen aan de kosten. Neem hierover zelf contact op met jouw werkgever. Indien de werkgever de kosten in zijn geheel vergoed dan hanteer ik een zakelijk tarief.
You are a beautiful soul with a body and mind!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu