BMM: Ontmoet je unieke JIJ - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

BMM: Ontmoet je unieke JIJ

Energetische healing sessies
Hoe meer JIJ kan jij zijn?
Ontdek je unieke zelf

Heb jij vaak het gevoel dat je anders bent? Voel je je niet op je gemak bij andere mensen?  Heb je het gevoel dat je je best moet doen om erbij te horen? Dan is deze behandeling iets voor jou!

Biomimetisch is wat je in het lichaam vastzet in een poging om anderen na te doen of te begrijpen. Het is een natuurlijke vaardigheid van het lichaam om zich aan te passen aan de rest van de wereld. Ons lichaam heeft het natuurlijke vermogen om zich aan te passen aan zijn omgeving. Wanneer je deel uitmaakt van een groep, of dat nou gezin, familie, school of werkomgeving is, krijg je te maken met de regels en gebruiken van deze groep. Dan kun je ervoor kiezen om je aan te passen, of je ertegen verzetten. 

Maar ook wanneer je je ertegen afzet, ben je er actief mee bezig.
Veel mensen – vooral vrouwen – hebben de neiging zich te verplaatsen in iemand anders. Wanneer je iemand wilt begrijpen vanuit een intellectueel of energetisch oogpunt, ga je op de golflengte zitten van de ander. Dat vereist dat je die overeenkomsten in jouw lichaam vastzet om vanuit jouw zienswijze helderheid te krijgen over hun zienswijze.

Op dat moment ga je weg bij jezelf. Je bent jezelf niet meer. Jouw lichaam zal de gelijkenissen opslaan in zijn geheugen. Hoe vaak hebben we niet onze ouders proberen te begrijpen, onze collega’s, onze partner(s), onze kinderen, etc. We hebben zo hun standpunt gekopieerd, ook om hen zo een goed gevoel te geven over hunzelf. Was dit behulpzaam? Nee. Er veranderende niets, alleen jij.

BMM (biomimetic mimicry) heeft te maken met de veranderingen die optreden in ons lichaam wanneer we iemand gaan nabootsen. Het treedt op als je iemands gedrag probeert te kopiëren, of de ander probeert te begrijpen door in zijn of haar schoenen te gaan staan. 

Met dit proces kan je dit loslaten uit je lchaam en zo omzetten wat niet van jou is. Tijdens de behandeling maak je de de effecten van de nabootsing ongedaan en kun je weer functioneren als jezelf.

Wil jij ook
  • Meer jezelf zijn.
  • Je eigen keuzes maken
  • Doen wat bij jou past
  • Je dromen waarmakenPraktische informatie:
Behandeling: 
BMM
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 65,00

Locatie:
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden
Telefoon: 06-13266211
(tussen 9.00 en 10.00 uur)
E-mail: info@mindfulbalance.nl
Ik wil graag een behandeling reserveren 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu