Beyond... - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Beyond...

Empowerment sessies
Wat als JIJ alles wat je besloten, beoordeeld en geconcludeerd hebt over wat er niet mogelijk is voor jou, in je leven, je bestaan, je lichaam en je toekomst ZOU LATEN GAAN?

Zal dat jouw leven verruimen, grootser en met meer mogelijk bieden?

Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik je bieden om meer mogelijkheden te creëren. Welke magische inspiratie komt er vrij voor jou om dat te creëren wat jij graag wil?
Samen met mijn spirituele gaves bied ik je effectieve en pragmatische tools en processen aan die je helpen om meer bewust te zijn in het dagelijks leven, die je in je kracht zetten om het leven te creëren dat je werkelijk wenst. 

Is het voor jou Nu de tijd om het anders te gaan doen? Kies jij NU voor een ander pad in je leven?
Neem dan contact met me op en boek NU een sessie

Vervolg sessies of trajecten
Soms kunnen meerdere sessies werkelijk een grotere bijdrage om verandering te integreren en om nog meer in je eigen kracht te komen en te blijven staan. Dit betekend voor jou ondersteuning, begeleiding en de persoonlijke aanwezigheid van mij bij dat wat jij wil veranderen verspreid over een langere periode. Momenteel bied ik geen standaard trajecten maar je kunt altijd vragen wat er mogelijk is. De duur en de prijs van vervolg sessies kunnen na de eerste sessie in overleg worden bepaald. We zullen samen bespreken wat jouw wensen zijn en op basis daarvan een vervolg creëren.

Tarief
Beyond.....  sessie € 150,00

Boek nu
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu