Begeleiding - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Begeleiding

Door allerlei omstandigheden, de hectiek van de maatschappij en of gekte van alle dag kan jouw ZIJNs harmonie aardig uit balans raken. Geukkig zijn er mogelijkheden om een postieve invloed uit te oefenen op die beweging om de harmonie te hervinden met wie JIJ bent.

Wat als JIJ alles wat je besloten, beoordeeld en geconcludeerd hebt over wat er niet mogelijk is voor jou, in je leven, je bestaan, je lichaam en je toekomst ZOU LATEN GAAN?
Zal dat jouw leven verruimen, grootser en met meer mogelijkheden bieden?

Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik je bieden om meer mogelijkheden te creëren. Welke magische inspiratie komt er vrij voor jou om dat te creëren wat jij graag wil?
Vanuit mijn ZIJN in combinatie met mijn kennis en energetische gave bied ik je effectieve en pragmatische tools en processen aan die je helpen om meer bewust te zijn in het dagelijks leven, die je in je kracht zetten om het leven te creëren dat je werkelijk wenst. Leven en werken vanuit jouw ZIJN. 

Verandering begint bij de keuze om te ZIJN!
Is het voor jou NU de tijd?

Soms is praten alleen niet genoeg en is er een andere "aanpak" nodig om verder te kunnen, lekker in je vel te komen, in je kracht te kunnen blijven, te werken aan je veerkracht, vitaliteit en of algehele welzijn. Wat als jij veel meer bent dan alleen maar ................................ 
Ik werk voorbij............. aan dat wat we doorgaans aanleren. Ik werk vanuit een ander bewustzijn, perspectief en mindset. Ik werk vanuit wie we zijn in onze basis vanuit onze natuurlijke kracht van het ZIJN!!! Het is hierbij belangrijk dat jij je opensteld voor andere mogelijkheden en om te gaan ontvangen.

Holistische begeleiding
Tijdens de begeleiding werken we op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. We kijken zonder oordeel naar de totaliteit van jouw ZIJN en je leven dit noemen we een holistische visie. Het vertrekpunt is altijd hier en NU zoals jij NU bent. Van hier uit gaan we een beweging maken naar verandering en andere mogelijkheden. Je krijgt van mij geen antwoorden maar vragen ter inspiratie om vanuit een ander gezichtspunt zonder oordeel naar jezelf te kijken en naar dat wat je wil en wat bij jouw past. Dit betekend dat we werken met aspecten vanuit energetisch werken, access consciousness, awareness, mindfulness, bewustzijn wat we aanvullen met de benodigde coaching en of counseling.  

Ik begeleid o.a. mensen die stappen willen zetten op het gebied van:
  • Het verruimen van hun bewustzijn, energetisch niveau, persoonlijke- en of spirituele groei.
  • Het voorkomen of bij het herstellen van een burn-out
  • Veranderingen willen creëren in hun leven op welk gebied dan ook.
  • Verdieping, magische inspiratie, inzichten of zingeving zoeken in hun leven
  • Verwerking van verdriet bij rouw of scheiding. 
  • Hercreatie van ........................... 
  • Verandering van.........................
  • Of ............................................

Het kan zijn dat je werkgever de kosten in zijn geheel of gedeeltelijk onder de noemer coaching voor jou wilt vergoeden. Vaak zijn hier persoonlijke budgetten voor binnen een onderneming, vraag hiernaar bij je werkgever!

Holistische begeleiding 3 maanden traject betaling ineens € 427,50 of betaling in 3 maandelijkse termijnen € 152,50 (incl . adm. kosten).
  • 2x holistisiche sessie om de 2 weken (6 in totaal verdeeld over 3 maanden)

Ik loop graag tijdelijk even met je mee om je te begeleiden tijdens jouw proces. 
You are a beautiful soul with a body and mind!
Ik werk alleen afspraak 06 132 66 211 
Indien ik je niet direct persoonlijk te woord kan staan spreek dan duidelijk naam, telefoonnummer en je bericht in op mijn voicemail dan bel ik je terug. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu