Be yourself & create 1 dag - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Be yourself & create 1 dag

Events
Jezelf ZIJN wie je bent is het mooiste dat jezelf kunt ZIJN!!

Wat als jezelf zijn het grootste avontuur is dat je kunt maken? Deze dag is gericht om je te bekrachtigen in je eigen innerlijke kracht en wijsheid. Ik nodig je uit om de reis naar je unieke zelf te maken. Wat als de verandering waar jij naar op zoek bent om jouw leven te gaan creëren zoals jij dat wil mogelijk is? Wat als jij veel méér bent dan dat jij ooit voor jezelf erkend hebt als je bereid bent om te gaan ontvangen. 

Diverse processen en pragmatische "tools" zullen het bewustzijn verruimen zodat je méér vanuit je prachtige zelf kunt gaan creeëren naar dat wat jij graag wilt. Ik nodig je van harte uit om méér jezelf te gaan zijn en jezelf te gaan erkennen als jouw oneindige beste versie van jezelf die je werkelijk kunt zijn. 

Tijdens deze workhsop krijg je toegang tot vernieuwde energie en mogelijkheden om met méér gemak en plezier te ontvangen en te gaan creeëren vanuit oneindig waarnemen, weten en jezelf zijn!
Be Yourself & Create...
Tijdsduur: 1 dag 10:00 - 16:00 
Data: nieuwe data binnenkort beschikbaar! stuur me een mail als je, je wilt aanmelden (nieuwe workshop dagen maandag en zaterdag)
Kosten: € 225,00 p.p. incl. lunch.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu