Access Bars® sessie - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Access Bars® sessie

Access Consciousness
Op het hoofd zitten 32 punten (bars) waarin alle gedachten, ideeën, emoties, overtuigingen, patronen, houdingen en consideraties opgeslagen waarmee jij je bewust of onbewust op afgestemd of mee ingestemd, je tegen verzet, of op gereageerd hebt. 

Wanneer je je bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt. Alles negatieve en overbodige opgekropte energie word met gemak losgelaten zonder dat je alles herbeleeft. Hierdoor ontstaat er direct ruimte voor oneindige mogelijkheden. Tijdens een Bars sessie lig je aangekleed op een behandeltafel. 
In het minste geval ervaar je direct innerlijke rust, ben je ontspannen of heerlijk opgeladen (energiek). In het beste geval veranderen er zaken in je leven op diverse gebieden die nu nog niet voor je werken.

Tijdens een Bars kan het nodig zijn om op een dieper onderliggend niveau te werken om los te laten of om een extra ondersteunende clearing toe te passen.

Een Access Bars sessie werkt nog 4 weken door na een sessie. Je kunt je Bars eenmalig laten runnen hiermee veranderd er al heel veel voor je. Of zo vaak als jij dat wilt. Hoe vaker jij je Bars laat runnen hoe méér ruimte voor verandering je krijgt en hoe toegankelijker je word om met méér gemak en vreugde te ontvangen en te creeëren.Dit is afhankelijk van jouw proces en zal opmaat worden afgestemd. De meeste ervaren direct verandering, sommige ervaren dit na een paar dagen of na 4 weken. 

Een Access sessie is voor iedereen geschikt. 
Kinderen tot 16 jaar € 30,00
Vanaf 16 jaar en volwassenen € 60,00
Maak nu direct een afspraak in mijn online agenda via onderstaande link!
Boek nu
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu