Access Bars: Maak je dromen waar - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Access Bars: Maak je dromen waar

Energetische healing sessies
Het leven leiden waar je van droomt

Blijf je hangen in oude patronen? Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Ben je moe en heb je weinig energie? Wil je nu eindelijk stappen zetten op weg naar een nieuwe toekomst? 

Dan is Access Bars dé manier om daarmee te beginnen!
Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor krijg je nieuwe energie en ontstaat er rust en ruimte. Deze ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je naar verlangt.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel, terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt.

Deze punten zijn verbonden met levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: vreugde en verdriet, geld, relaties, ziekte en gezondheid en nog veel meer. 

Op al deze gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd. Ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe JIJ in elkaar zit. 

Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lichaam.

Wanneer de behandelaar nu de plek op het hoofd aanraakt die correspondeert met zo’n levensgebied, kan jouw lichaam de oude ballast loslaten. Moeiteloos en met gemak!

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven ten goede.

Praktische informatie:
Behandeling: 
Access Bars
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 65,00

Locatie:
Mindful Balance
van Heemstraweg 1
6624 KJ Heerewaarden
Telefoon: 06-13266211
(tussen 9.00 en 10.00 uur)
E-mail: info@mindfulbalance.nl
Ik wil graag een behandeling reserveren 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu