Access Bars® Class 1 dag - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Access Bars® Class 1 dag

Access Bars Class 1 daagse opleiding!
Voor rust in je hoofd, minder klachten, meer energie .....

Haal meer uit je leven! Haal meer uit jezelf! Ben jij er klaar voor om andere wegen te bewandelen om meer te creëren op het gebied van geld, relaties, algehele welzijn, succes en vreugde? Ben je klaar om je vleugels uit te slaan? Om je te bewustzijn te ontwikkelen en te gaan groeien op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau?

Wat als 1 dag je leven zou kunnen veranderen? Wat als JIJ nieuwe mogelijkheden en vreugde zou kunnen creëren met gemak als jij eenmaal de juiste tools hebt, om een veranderende beweging in te gaan zetten? 
Of je dit nu voor jezelf wilt, of als toevoeging aan je professionele praktijk of als aanvulling op je dagelijks werk als bv. remedial teacher, coach, schoonheidsspecialiste, therapeut, verpleegkundige, begeleider enz., Access Bars ™ is makkelijk te leren, eenvoudig en effectief toe te passen. 

Tijdens de eendagsopleiding Access Bars Class leer jij dit proces geven. Je wordt professioneel begeleidt en je ontvangt allerlei achtergrond informatie. De dag wordt afgesloten met een Certificaat zodat jij direct zelf aan de slag kan. Wat voor moois kan dit mooie, lichte proces jou geven? En wat voor rmoois kan het brengen aan de mensen om je heen? Ik nodig je van harte uit dit te komen ervaren.

Access BARS zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. (klik hier voor meer informatie over Access Bars).

Tijdens de class leer je:
  • Tools te gebruiken in het dagelijks leven om meer uit het leven te halen en daar verandering te creëren op het gebied dat jij wil. 
  • Met gemak en plezier de techniek hoe je de Access Bars kunt laten runnen.
  • Ontvang je 2x een Access Bars behandeling
  • Geef je 2x een Access Bars behandeling
You are a beautiful soul with a body and mind!
De Investering in jezelf.
1e x deelname Access Bars Class € 300,00 (bij herhaling € 150,00)
Kinderen en jong volwassenen gelden andere tarieven vraag hiernaar. 

Wil jij eerst meer informatie en ervaren wat Access Bars doet? Ik geef met regelmaat Access Bars informatie bijeenkomsten. Hier krijg je uitleg over de Bars en kun jij voordat je, je aanmeld voor de Class al ervaren wat het is om Bars te geven en te ontvangen. Klik hier voor de actuele informatie avonden.

Direct aanmelden voor een Access Bars Class? Klik hier voor de actuele data op locatie van Mindful Balance, of om je aan te melden. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu