Access sessies - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Access sessies

Access BARS 
zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een unieke buitenkans voor jou om alles los te laten vanuit gemak! 

Op het hoofd zitten 32 punten (bars) waarin alle gedachten, ideeën, emoties, overtuigingen, patronen, houdingen en consideraties opgeslagen waarmee jij je bewust of onbewust op afgestemd of mee ingestemd, je tegen verzet, of op gereageerd hebt.

Iedere BARS-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access BARS™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. 

Wanneer je je bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt. Alles negatieve en overbodige opgekropte energie word met gemak losgelaten zonder dat je alles herbeleeft. 

Hierdoor ontstaat er direct ruimte voor oneindige mogelijkheden.  
Tijdens een Bars sessie lig je aangekleed op een behandeltafel. In het minste geval ervaar je direct innerlijke rust, ben je ontspannen of heerlijk opgeladen (energiek). In het beste geval veranderen er zaken in je leven op diverse gebieden die nu nog niet voor je werken. Een Access Bars behandeling is voor iedereen geschikt.

Access Energy Boost 
Ben JIJ opzoek naar een manier om met meer gemak:

  • Voor jouw lichaam te zorgen?
  • Jezelf vitaal en energiek te houden?
  • Zonder jezelf de grond in te oordelen?

Dan is een Access Energy Boost iets voor jou.
Deze bijzondere energetische boost is een fantastische manier om het lichaam te versterken en de zichtbare gevolgen van zorgen, stress, verdriet enz.. te verminderen of te keren. Het creërt vitaliteit in het hele lichaam door het vertoon van de processen op te ruimen en zoveel mogelijk terug te draaien naar jouw natuurlijke energetsiche "flow". Bij een Access energetic boost lig je aangekleed op een behandeltafel.

You are a beautiful soul with a body and mind!
Ik werk alleen afspraak 06 132 66 211 
Indien ik je niet direct persoonlijk te woord kan staan spreek dan duidelijk naam, telefoonnummer en je bericht in op mijn voicemail dan bel ik je terug.

De Investering in jezelf.
Access Bars € 60,00
Access Energy Boost € 30,00
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu