Aandachtstraining 8 weken - Mindful Balance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aandachtstraining 8 weken

Events
Door deze aandachts gerichte training leer je om veerkrachtiger in het leven te kunnen staan. Je leert in 8 weken andere mogelijkheden met stress en negativiteit om te gaan. Jouw waarnemingen worden scherper en je intuïtie komt meer tot ontwikkeling. 

Gedurende 8 weken leer je automatische reacties op situaties eerder te her- en erkennen. Je leert vanuit andere mogelijkheden om meer efficiënt naar de oorzaak te gaan kijken. Je ontsluit de mogelijkheden naar vernieuwde inzichten, veranderingen en je krijgt "tools" om effectief in te kunnen zetten. Met deze "tools" geef je jezelf ruimte voor creativiteit en oplossingsgerichte mogelijkheden. 

Mindfulness heeft daarbij een aanvullende meerwaarde om: dichterbij jezelf te blijven, beter je grenzen te ervaren en te stellen, beter omgaan met negativiteit, malende gedachten, stress en werkt positief bij het voorkomen of herstel van een burn-out.
Gedurende 8 weken gaan we intensief aan de slag en komen we 1x per week (2 uur) bij elkaar. Tijdens de trainingsbijeenkomsten begeleid Petra je bij het proces en daar waar nodig zal er clearing(en) plaastvinden om de persoonlijke energie goed te laten stromen voor optimaal resultaat. Naast de trainingsbijeenkomsten krijg je wekelijks oefeningen en opdrachten mee om dagelijks thuis te oefenen. Dit neemt tijdens de training minimaal 1 uur en maximaal 1½ uur per dag in beslag.

Na 8 weken heb jij "Tools" voor het leven om toe te gaan passen in je leven zodat jij dagelijks zonder extra tijd meer in het hier en NU kan zijn met alle voordelen en mogelijkheden die dat bied. Het aanleren van mindfulness vraagt echter commitment, doorzettingsvermogen, geduld en een liefdevolle houding naar jezelf toe. De vraag is: "Ben jij hier toe bereid?

Er start met regelmaat een groeps training op maandagochtend of zaterdagochtend (beide van 10:00 tot 12:00)
Bijdrage voor groepsdeelname € 249,00 p.p.

Individuele & groepstraining tarief en data op aanvraag.
Meld je aan via het contactformulier (klik hier) of neem telefonisch contact met me op 06 - 132 66 211

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu